2777
2789
عنوان

کیش گردی

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 33 پست
وقتی خانواده ها یکی یکی دارند عزیزانشون رو از دست می دن دیگه قبل و بعد از انتخابات نداره. نمی دونم ا ...

دقیقا، و اینکه الان هرگوشه از آرامستانها در حال تشییع جنازه و دفن هستن...😔

درسته خب اینم حرفیه. با نرفتن من اگر کرونا تموم. میشه نمیرم

متأسفانه همه‌ی کسایی که رعایت نمیکنن دقیقا همین حرف شمارو میزنن و نتیجه‌اش میشه ۴۰۰خانواده داغدار یا حتی بیشتر در یک روز!

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیگم نیست ولی ارقام خیلی پایین تره

اصلا اینطور نیست

ارقام بالاست اتفاقا

پدربزرگ من پنج‌شنبه فوت کرد،دیروز خاکسپاریش بود

تو یک ساعتی که ما قبرستون بودیم فقط تو یک قطعه چندین کرونایی دفن کردن 

تقریبا کلِ خانواده‌مون درگیرن

کجا ارقام پایینِ؟

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹