2821
2789
عنوان

دوست خیالی

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست
وای آدم خیلی میترسه هم خندش میگیره😝

الان نشسته روبروی پشتی داره براش حرف میزنه و میخنده  

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیخیال بابا بچس 😃 توهمات ذهنشه

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی که حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه به دلشان مانده، لعنت به کرونا 😊
نه نیازی نیست شما با سعید برخوردی داشته باشین یا در موردش حرف بزنین و واقعی جلوه بدینش. کافیه به بچ ...

مثلا میگه مامان برای سعید لباس بپوش چکار کنم

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

نمیخواد دوست خیالیشو تحویل بگیرین و پررنگش کنین. مثلاً براش بشقاب سر سفره بیارین و ... .

ولی نیازی هم نیست بهش بگین که سعید واقعی نیست و خیالیه و ... .

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
نترسونین استاترو

والا بخدا. من پسرم تنهایی ک بازی میکنه مثلا باپسرعمواش حرف میزنه اما کسی و مخاطب قرارنمیده مثلاجایی و نگاه نمیکنه یاهمیشگی نیست این کارش. ی بچه چطوری ب ذهنش میرسه همینطوری ی اسم بگه .شایدم من اشتباه کنم نمیدونم والا😐.استارتر مثلا پسرتوببر دسشویی ببین بازم یکیومخاطب قرارمیده یا مثلا توهر وضعیتی بااونم حرف میزنه یافقط توبازی کردن باهاش حرف میزنه؟

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

نباید تحویلش بگیرید.ولی نگید که سعید واقعی نیست و اینا.

بچه دختر خاله منم سه سالشه.کلی دوست خیالی داره.دانی و نانی و گیسو و...

هر وقت یه سوال ازمون میپرسه که ما جوابشو نمیدونیم میگیم برو از دوستان بپرس. اون میره واسه خودش بازی میکنه یا مثلا یه بار میگفت امروز تولد دانیه باید جشن بگیریم.ما هم خندیدیم و گفتیم تولدش مبارک.در همین حد.

بعدا درست میشه

یه بار بچه دختر خالم با من داشت پازل درست میکرد گفتم این تیکه رو نمیشه بذاری اینجا جاش اینجا نیست.

اونطرفو نگاه کرد که مثلا داره به یکی گوش میده بعد گفت گیسو میگه میشه که😅😅

والا بخدا. من پسرم تنهایی ک بازی میکنه مثلا باپسرعمواش حرف میزنه اما کسی و مخاطب قرارنمیده مثلاجایی ...

فقط وقت بازی یا وقتی میخواد بخوابه

یه بار بچه دختر خالم با من داشت پازل درست میکرد گفتم این تیکه رو نمیشه بذاری اینجا جاش اینجا نیست. ...