2777
2789
عنوان

دوست خیالی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 50 پست
بهتره با یه روانشناس صحبت کنی تا راهکار بده گلم . یه حرف یا حرکت بیجا ممکنه تو روحیه پسر گلتون تاثیر ...

با این اوضاع نمیتونم برم روانشناس،،،،نمیدونم سعید رو چقدر تحویل بگیریم

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂😂😂

بخدا براش شام میکشیدم میگفتم اسنابیا بخور پامیشد میرف تو راهرو میگفت مربا بیا باهم شام بخوریم میترسیدم ب روش نیاوردیم خودش فرداموشش کرد الان چهارسالشه خانومی شده

اره ممکنه باشه. بهش بگین عکس سعید و واسمون نقاشی میکنی ببینیم؟ بعد سر سفره یه ظرف اضافه هم بزارین. چ ...

نقاشی بلد نیست ،،،شش ماه پیش دم خیالی داشت نسبت به کارش واکنش نشون ندادیم حالا میگه نگاه سعید منتظره بریم بازی یا میریم بیرون میگه سعید بیا بریم دور دور شاید بهتر باشه تحویلش بگیریم

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
بیخیال باشید دخترداداش منم یه دوست داشت اسمش مربا بود صداش میکردبیاد شام بخوره من میترسیدم

وای آدم خیلی میترسه هم خندش میگیره😝

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی که حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه به دلشان مانده، لعنت به کرونا 😊

نه نیازی نیست شما با سعید برخوردی داشته باشین یا در موردش حرف بزنین و واقعی جلوه بدینش.

کافیه به بچه نگین که سعید تو خیال توئه و وجود نداره. ولی نباید خودتون هم بهش موجودیت بدین.

مثلا اگه میگه مامان واسه سعید م غذا بریز، نیازی نیست بحث کنین و بگین سعید که غذا نمیخوره و..‌ بگین باشه و یکی دو قاشق بیشتر بریزین براش‌.

با این اوضاع نمیتونم برم روانشناس،،،،نمیدونم سعید رو چقدر تحویل بگیریم

از یه بنده خدایی که مشاور بود پرسیدم .کلی گفت که باید مثل یه دوست خود کودک باهاش برخورد کرد و البته گفت خیلی با احتیاط رفتار کنید . ولی توضیح زیادی نداد و مشروط کرد به اتفاقات و برخورد بعدی گل پسرتون

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد