2777
2789
عنوان

اشتباه کردم

206 بازدید | 6 پست

خیلی از دست خودم ناراحتم خیلیموقع خواستگاری بابام گفت سخت نگیر گفت خانواده همسرت ندارن اشکال نداره جهیزیه همش با خودمون بود جز سرویس چوب اما موقع بردن جهیزیه گفتن هرکس خریده برای بچش خریده قبلا به خانواده دختر شیر بها میدادن حالا یه چیزیم میدن برای بردن جهیزیه هم نمیخواستن بیان حتی سیاهه رو هم نمیخواستن امضا کنن میگفتن رسم نداریم در حالی که ۷ تا بچه داماد و عروس کرده هیچی برام نخریدن همه چی با پول همسرم بوده سرویس رو به عنوان کادو عقد دادن بدون این که خودم رو ببرن حتی ساعت رو همخودشون خریدن بردنم خونشون به عنوان پاگشا دادن بدون این که من نظر بدم حتی لباس عقد رو هم میخواستن نخرن هر چند فقط یه دست کت و شلوار خریدن بقیه رو هم خودم

حال من خوب است اما تو باور نکن!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قبل ازدواج این کارا و بحثا خیلی تو مخه هم خانواده خودت هم شوهر بهت فشار میارن ولی دیگه مستقل بشی این بحثام تموم میشه

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

خب اشتباه نکردی چ اشکالی نداره الان مگه چی شده

اگر از اول یه مقدار سخت گرفته بودم هر چی دلشون میخواست نمیگفتن در حالی به گفته خودشون من از اونا سرترم کارمندم فقط گفتم پسرشون خوب باشه اشکال نداره ولی اونا 

خب اشتباه نکردی چ اشکالی نداره الان مگه چی شده

بعدشم ادم نبودم که به طلا گرفتن بخوام اذیت کنم اما این که خودشون رفتن خریدن رو دوست ندارم حالم بد میشه از اون سرویس