2777
2789

دوستان شما اگه فارغ التحصیل کارشناسی زیست باشید که زیستتونم دیگه خیلی خوبه و زیان انگلیسی و شیمی هم همیطور میرید از اول کنکور  سراسری میدید برای یکی از رشته های دکترای حرفه ای مثلا داروسازی یا میرید همون ارشد یکی از شهرهای خوب مثل تهران شیراز اصفهان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا واسه کارشناسی ها یه کنکور پزشکی مجزا بود با شرط معدل و...دیگه نیستش؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

هیچکدوم

میرفتم آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت میکردم. میرفتم سر کار پول در میاوردم

خودم رتبه 2 رقمی کنکور دولتی هستم. ارشد گرفتم با معدل الف. که چی؟

داروسازی و اینام قبولیش سخت....مدت تحصیل طولانی....و بازار کارش با این وضع اقتصادی اشباع شده و نامعلوم

استخدام دولتی الان بهترین کاره به نظر من.

هیچکدوم میرفتم آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت میکردم. میرفتم سر کار پول در میاوردم خودم رتبه 2 رق ...

اگر ازمون استخدامی اموزش پرورش باشه که از خدامه برای رضته من کم هست

اگر ازمون استخدامی اموزش پرورش باشه که از خدامه برای رضته من کم هست

خب هر سال برگزار میشه. امسالم یه ماه پیش ثبت نامش بود. آذر امتحانشه.

البته ظرفیتش خیلی محدوده. هر جایی یکی دو نفر میخواد. ولی واقعا پارتی بازی توش نیست.