2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته16

466 بازدید | 20 پست

سلام سه قلو باردارم. اون هفته لکه داشتم دکتر بهم گفت جفتت پایینه. روزس سه تا دوفاستون گفت بخور. میخورم. لکه ام قطع شد تااینکه امروز باز لک با حجم بیشتر از هفته قبل دیدم توشورتم. براچیه؟؟؟ 

خدایا مراقب تودلی هام باش❤️

به سلامتی عزیزم حتما حتما استراحت کن ... بهت شیاف یا آمپول پروژسترون نداده؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباش عزیزم شیاف بزار و فقط استراحت مطلق.... به سلامتی انشالله 

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️

سلام مامانای خرداد وتیر 1400 یک گروه تو واتساپ زدیم دور هم باشیم  خوشحال میشم بیایین 

https://chat.whatsapp.com/I1a1aFrYq6aHDDGAvqiZDv

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️
من ک اسفند یا فروردین هستم

به سلامتی انشالله.... جنسیتش ن چیه؟ چه دارویی مصزف کردی 3 قلو شد؟ 

استراحتم. کاری نمی کنم. اما بگم همش درازکش نیستم. بیشتر میشینم.. شیاف نه. دکتر گفت دوفاستون کار شیاف ...

عزیزم به دکترت زنگ بزن یا اگه میتونی پبشش برو..من آی وی افی بودم دکترم گفت هر وقت لکه بینی داشنی سه تا آمپول پروژسترون همزمان بزن با اینکه لکه بینی نداشتم واسه اطمینان تا حدود شش ماهگی شیاف پروژسترون  استفاده میکردم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
استراحتم. کاری نمی کنم. اما بگم همش درازکش نیستم. بیشتر میشینم.. شیاف نه. دکتر گفت دوفاستون کار شیاف ...

اصلا نشین فقط باید دراز بکشی 

یه مدت استراحت مطلق کن 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
عزیزم به دکترت زنگ بزن یا اگه میتونی پبشش برو..من آی وی افی بودم دکترم گفت هر وقت لکه بینی داشنی سه ...

من طبیعی باردار شذم. اره زنگ زدم مطب گفت 3.30یزنگ دکتر میاد

خدایا مراقب تودلی هام باش❤️

چه جور دكترتون امپول پولتون و امپول پرژسترون و شيافت پروژسترون بهتون نداده؟دكترتون رو عوض كنيد لكه بيني خوب نيس منخودم استراحت مطلق بودم همه اينا رو دكتر بهم داد