2777
2789

قبل اقدام باید بری دکتر تا اگه مشکلی باشه رفع بشه ن بعدش

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی بعد شیش ماه دومی با یک قطره از دست شوهر دررفت و خوردن قرص اورژانسی😐😐😐😐😐

خیلی نا امیدم بعد هم خیلی سخته وقتی اقدام میکنم باید‌ورزش نکنم باید دمنوش و گرمیجات‌نخورم بعد هم میبینم بچه یی نیس کلافه شدم

خدایا کمکم‌ کن❤
ارمایش هورمون و این چیزا قبل بارداری میگیرن‌ازمایش باروری ک نمیگیرن از ادم

سونو که میری اگه تنبلی داشته باشی میفهمی الکی اسیر نمیشی مثه من بعد یه سال اقدام حالا فهمیدم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چند سالته ؟  اگر زیر ۳۰ سالی گه بعد از ۱ سال اقدام برو دکتر  اگه هم بالای ۳۰ سالی بعد از ...

زیر ۳۰ سالم اخه میگم الان‌پنج ماه نشده یساله‌دیگم‌ نمیشه حتما براچی این‌همه لفتش بدم برم دکتر ..میخام بدونم طبیعیه اینکه پنج ماه اقدام بی جواب مونده یا خاکی بریزم سرم

خدایا کمکم‌ کن❤
سونو که میری اگه تنبلی داشته باشی میفهمی الکی اسیر نمیشی مثه من بعد یه سال اقدام حالا فهمیدم

من س ماه پیش سنوی شکمی دادم همه چی میزون بود سنوی واژینال ندادم

خدایا کمکم‌ کن❤
زیر ۳۰ سالم اخه میگم الان‌پنج ماه نشده یساله‌دیگم‌ نمیشه حتما براچی این‌همه لفتش بدم برم دکتر ..میخا ...

نه دیگه طبیعیه 

یکم امید داشته باش 

با ناامیدی و افسردگی بدتر میشه 

خیلی نا امیدم بعد هم خیلی سخته وقتی اقدام میکنم باید‌ورزش نکنم باید دمنوش و گرمیجات‌نخورم بعد هم میب ...

ببین تجربه خودمو میگم بهت منم مثل شما بودم شیشمین ماه دیگه به کل نا امید شدم و گفتم نمیخوام اصلا واقعا هم نخواستم دیگه سرگرم کارای دیگه شدم همون ماه شد...

شما کاراتو بکن گرمی بخور همه چی بخور اصلا تاقبل اینکه بفهمی بارداری تغذیه که مهم نیست عزیزم حتی داروهای ممنوعه هم اون دوره مهم نیست زندگی عادیتو کن و بیخیال باش ورزشم عیب نداره بنظرم حالا دلت نیست ورزش نکن اما بیخیال باش.

ماه بعد همسرتو یه ازمایش بفرستی بد نیست

من س ماه پیش سنوی شکمی دادم همه چی میزون بود سنوی واژینال ندادم

سونو واژینال بهتر بوده

شوهرت ازمایش اسپرم رفته

ببین تجربه خودمو میگم بهت منم مثل شما بودم شیشمین ماه دیگه به کل نا امید شدم و گفتم نمیخوام اصلا واق ...

اره شوهرمم‌خست شده میگه نمیخام بچه‌نمیخام دیگ چون از بس تق زدم و‌ناراحت نشون میدم خودمو‌خستش کردم 

خدایا کمکم‌ کن❤
شوهرت ازمایش اسپرم رفته

باید بره اورولوژی؟؟ن نرفته اون میگه برو‌دکتر زنان چن سری قرص بت‌میدن باردار میشی بعد اگ نشدی من میرم دکتر نمیدونم چی بش بگم ک قبول کنه بره

خدایا کمکم‌ کن❤