2777
2789

برای چ کاری

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای درمان تنبلی تخمدان و بارداری

عالیه ولی ب شرطی ک مرتب بری و انجام بدی

اگ بتونی کنارش بادکش کنی هم خوبه بعد ماساژسیاهدانه الکی ن ها ک خودت دست بکشی رو رحمت،باید کسی ک کارشه انجام بده

دوست من چندین ساله باردارنمیشد،با ماساژ و بادکش الان بارداره

ای وی افم کرد حتی ولی الان طبیعی باردارشد.

طب سنتی اسلامی رف براش انجام میدادن باروعنای مخصوص 

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
دستگاه بادکش خونگی دارم ماساژم خودم انجام میدم

حرفه ای؟

تا چه مدت جواب میده

عزیزم بستگی ب بدن خودتون و تنبلیتون داره

این دوست من ۱۱ سال بیشتربود ک ازدواج کرده

فولیکولاتون چنده

عزیزم بستگی ب بدن خودتون و تنبلیتون داره این دوست من ۱۱ سال بیشتربود ک ازدواج کرده فولیکولاتون ...

من یک بار باردار شدم اما ماه ششم بارداری از دستش دادم بعد از اون تنبلی تخمدان دارم