2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ینی ۱ سال نامزد؟ یا عقد ؟

یکسال شناخت نداشنه باشیا که بهم میخوره شش الی نه ماه خوبه بهترش سه ماه هست

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

تو شهر ما اصلا تو ازدواج های سنتی اشنایی قبل عقد نداریم ! ما به مدت زمان بعد از عقد تا عروسی میگیم نامزدی که معمولا بین 6 ماه تا یک سال و نیم طرفین خودشون توافق میکنن که البته ممکنه کمتر یا بیشتر هم بشه اما بیشتر همینقدره مقدارش ! و بنظر خود من کاملا کار مزخرفیه چون وقتی عقده و اسمت تو شناسنامه اش به چکارت میاد؟؟؟ البته اگه خدایی نکرده یوقت به تفاهم نرسن و بخوان جدا بشن اگه رابطه ای نبوده باشه با گواهی پزشک قانونی میتونن اسمشون رو از شناسنامه ی هم پاک کنن

عزیزم تو همین سایت مورد بوده بعد ۱۵سال ازدواج و ۲تا بچه تازه فهمیده شوهرش خیانت میکرده....

اگر عقدو جشن ازدواج یکی میگیرین ۱ سال خوبه ولی اگه تو عقد هم میخوایی یه مدت بمونی خیلی زیاد و خسته کننده میشه اختلاف‌ها هم زیاد میشه

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
عزیزم تو همین سایت مورد بوده بعد ۱۵سال ازدواج و ۲تا بچه تازه فهمیده شوهرش خیانت میکرده.... اگر ع ...

نامزدی بدون صیغه فقط برا اشنایی

چه مدت خوبه ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 💚