2777
2789
عنوان

بیبی چک

319 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

کسی هست راهنماییم کنه

من ده روزه پریودم عقب افتاده  تو اقدام نیستم رابطه مشکوکم نداشتم تا اونجایی ک تو خاطرم هست 

دوبار تست زدم یکی چهار روز بعد از تاخیر ک منفی بود

یکیم امروز ک اونم منفی بود ولی ادرار اول صبح نبود 

به نظرتون ممکنه ک باردار باشم ؟

۴ ماه پیشم‌سقط داشتم 

خب برو آزمایش بده 

ولی احتمالش خیلی کمه که حامله باشی

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یبارم با ادرار صبگاحی بی بی بزن ولی تا ده روز باید صب کنی اگ پریود نشدی بیبی بزن منفی بود برو ازمایش ...

مرسی گلم امروز ده روز از موعدش گذشته 

کاش هورمونی باشه

چشم گلم ولی میترسم برم و مثبت باشه کلا بعد از سقطم وسواس شدید فکری گرفتم ☹

هر چی خدا بخواد همون میشه عزیزم 

برات آرزوی سلامتی میکنم 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ن فک نکنم باردار باشی تنبلی نداری؟

تنبلی ک کلا ژنتیکی داریم  از زمان بلوغمم همیشه نا منظم بوده پریودم رفتم دکتر گفت تنبلی داری 

جالبیش اینه ۵ ماه پیش رفتم دکتر زنان گفت ک تنبلی تخمدان دارم و احتمالا سخت باردار بشم 

همون ماه با اینکه فقط یبار رابطه مشکوک داشتم و قرص اورژانسی هم خوردم حامله شدم😑 ولی بعد از اون مرتب بود پریودم تا این ماه ک ده روز عقب افتاده

تنبلی ک کلا ژنتیکی داریم  از زمان بلوغمم همیشه نا منظم بوده پریودم رفتم دکتر گفت تنبلی داری&nbs ...

خب پس بخاطر همونه

باید گرمیجات بخوری

دور سردی ها رو خط بکش چون بیشتر تنبلی میاره

دم کرده زعفرون یا ۵ انگشتی بخور پریود شی

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

خب پس بخاطر همونه باید گرمیجات بخوری دور سردی ها رو خط بکش چون بیشتر تنبلی میاره دم کرده زعفرون ی ...

🤦‍♀️🤦‍♀️ این چند روزه همشششش سردی خوردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ چشم گلم مرسیییی از لطفت❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز