2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔😔

318 بازدید | 32 پست

خانواده همسرم توی تابستان گفتن عروسی نگیرید کروناست اونم کی زمانی که من تموم وسایلم رو چیده بودم موقع بردن جهیزیه نگفتن تا من وسایلم رو باز نکنم دقیقا زمانی گفتن که من خونم رو چیدم تا منم مجبور بشم برم بدون عروسی تا یه وقت همسرم پولی خرج نکنه اخه قرار بود یه عروسی کوچولو در حد خواهر برادریا باشه حداکثر حداکثر زن و مرد ۱۰۰ نفر اما خواهر برادرای همسرم گفتن نمیتیم در حالی که یکی از خواهراش کارمنده بچه هاش تابستون هر روز پارک بودن جاریام همه با خانواده های خودشون رفت و امد دارن حتی بیرون برای تفریح می فتن از سرویس بهداشتی بیرون استفاده کردن ولی میگفتن ما بیایم عروسی سرویس بهداشتی نمیریم

حال من خوب است اما تو باور نکن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر عمه همسرم به خاطر کرونا فوت شدن خانواده همسرم علاوه بر خاکسپاری داخل خونه ای که یک هفته مریض بد حال کرونایی بوده هم رفتن از فرداش مادرشوهرم مریض شد بعدشم همسرم و پدرش حالا مدام میگن به خاطر ضعف بدنیه یه سرماخوردگیه اخه مگه میشه😔😔😔

میدونم و دلتون عروسی میخواهد ولی بنظرم ی اتلیه خوب برید و ب همسرتون بگید اگر هزینه ای هست براتون طلا بخرن و برید سرخانه تون بعدا متوجه میشید کاردرست رو کردید

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄

ب فکر خودشونن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دختر عمه همسرم به خاطر کرونا فوت شدن خانواده همسرم علاوه بر خاکسپاری داخل خونه ای که یک هفته مریض بد ...

شما 50 ملیون ازشون بگیر بگید میخوام برم مسافرت همینو وبس جاری منم همین کارو کرد بعد پولو نگه داشت

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
میدونم و دلتون عروسی میخواهد ولی بنظرم ی اتلیه خوب برید و ب همسرتون بگید اگر هزینه ای هست براتون طلا ...

چون زرنگ بازی کردن به هیچ عنوان اینجوری نمیرم حداقل قبل بردن جهیزیه میگفتن یا من قبول میکردم یانه  اما نه اینجوری

شما 50 ملیون ازشون بگیر بگید میخوام برم مسافرت همینو وبس جاری منم همین کارو کرد بعد پولو نگه داشت

تموم مخارج رو همسرم داده از کی پول بگیرم

چون زرنگ بازی کردن به هیچ عنوان اینجوری نمیرم حداقل قبل بردن جهیزیه میگفتن یا من قبول میکردم یانه &n ...

هزینه ی عروسی رو خانواده ی شوهرت قرار بوده بدن؟

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
چون زرنگ بازی کردن به هیچ عنوان اینجوری نمیرم حداقل قبل بردن جهیزیه میگفتن یا من قبول میکردم یانه &n ...

قطعا تصمیم گیرنده خودتی ولی زندگیتو با کدورت شروع نکن

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄
هزینه ی عروسی رو خانواده ی شوهرت قرار بوده بدن؟

نه ما برای خودمون اونا برای خودشون ولی همه با همسرمه هر چی تا حالا هم خریدیم اون خودش خریده