بچه ها من ی عادت مزخرفو چرررت دارم اینه ک ادرارمو نگه میدارم.نصف شب پاشدم برم دسشویی بعد چون خیلی نگهش داشته بودم از اینکه مثانه م تخلیه شد یه درد وحشتناک گرفته بعد هر لحظه باید برم دسشویی اگه یه قطره ادرار تو مثانه م باشه حس میکنم یه لیتره.چه غلطی کنم الان😭😭😭😭😭خیلی درد دارم
روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای خدا پارسال دورازجونت من گرفتم،چشمت روز بد نبینه جیغ میکشیدم ازدرد،سونو و آز دادم،با دوتا قرص خوب شدم،ولی موقع ادرار خون میومد،خیلی درد بدی بود،انشالله ک بهتر بشی
روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
مرسی عزیزممم😓من خیلی خیلی آدم خود آزاریم نمیدونم چ مرگمه واقعا بابام میگه جای یدونه دسشویی دو تا دا ...
خدایی نکرده ب مشکل میخوری،نگه ندار،هرچند ک منم بخاطر بخیه هام دیر ب دیر میرم
دورازجونت،برو استراحت کن،برا اون یکی مشکلت هم دعاکردم،انشالله ک ب آرامش برسی،منکه دیونه شدم ازفکرو خیال و شک
قربونت برم خواهری چه گناهی کردیم گیر این مردا لعنتی افتادیم...
باروح و روانمون بازی میکنن،بعدم خیلی عادی و بیخیال میگن کارخاصی نکردیم،آخع لامصب بادوست صمیمی؟منکه واگذارش کردم ب خدا ،کثافتو بااینهمه گندکاریش دوسش دارم،بلاهایی سرم آورده ک دعا میکنم سره یدونه خوهارش بیاد