2777
2789
عنوان

حس میکنم یه نفر تو اتاقمه😵😖

| مشاهده متن کامل بحث + 5240 بازدید | 365 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👹👹🤣🤣🤣بعضیاشون بد هستنا

ساده_نباشید#  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
من هر شب زیر پتوام😭😭😭😭

وای خیلی بده ولی یه کتاب دراین مورد بخونی مشکلت حل میشه.خداپدرمادرنویسندشو بیامرزه .  باورت شاید نشه ولی ازاون به بعد همه فیلم ترسناکارو میبینم بدون ترس.

اره دیوارش سفیده پنجره هم توری داره یا خداااا تو کییی😨😱😱😱😷

نترس. روی یه لیوان آب آیه الکرسی و یاسین و حمد و صلوات بخون و بخور. قران بزار بالای سرت اتاقتو تاریک نکن بلد از غروب آفتاب اصلا حمام نکن. غسل واجب هم نمون وقت خواب ایه الکرسی و حمد بخون. و از خدا بخواه که همیشه ارت مراقبت کنه و نام امام علی رو مدام به زبدن بیار

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سفید خوبه ساکن اون خونه است. محافظ صاحب خونه هست.در موردش با کسی حرف نزنید دیدینش هم  وهپاکنش ن ...

تو خونه قبلیمون دوبار دیدم، اولین بار ک با لباس خونه دویدم بیرون از همسایه چادر گرفتم گذاشتم سرم زنگ زدم شوهرم اومد، دومین بار دیدم زیاد نترسیدم، بعد خونمونو عوض کردیم خوشحال بودم ک دیگه نیست چندروز بعد دیدمش، فقط اینکه تو خونه قبلی میدیدمش خیلی کوچیک بود شاید اندازه ی گربه، اما اینی ک تازه دیدم اندازه خودم بود قدش، میترسم😔

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
وای خیلی بده ولی یه کتاب دراین مورد بخونی مشکلت حل میشه.خداپدرمادرنویسندشو بیامرزه .  باورت شای ...

اسم اون کتاب چیه عزیزمم یادته😭کتاب چی باید بخونم خواهش میکنم بگو

تو خونه قبلیمون دوبار دیدم، اولین بار ک با لباس خونه دویدم بیرون از همسایه چادر گرفتم گذاشتم سرم زنگ ...

پس خونه اتون رو عوض کردین اما همراهته. خوب اون محافظ تو هستش چرا میترسی. جنس مونثه و بی ازاره  

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
نترس. روی یه لیوان آب آیه الکرسی و یاسین و حمد و صلوات بخون و بخور. قران بزار بالای سرت اتاقتو تاریک ...

واییی من خیلی وقتا بعد غروب،حموم کردم عزیزم متوجه نشدم غسل واجب چی؟؟

اسم اون کتاب چیه عزیزمم یادته😭کتاب چی باید بخونم خواهش میکنم بگو

الان ک نمیدونم ولی برای فردا نگاه میکنم پیداش کنم الان بگردم صدا بدم مامانم به 5 قطعه نا مساوی تتقسیمم میکنه.راستی پسرم گفتم بگم بعدا  بهم حرفی نزنی    واقعااااااا خیلی بدههههههههههه من ک خیلی رنج میبردم از این قضیه