من قبلا از،هیچی نمیترسیدم یعنی شب تاریکی هر جا تنها میبودم اصلا نمیترسیدم ولی،تازگیا خیلی ترسو شدم همش از،یه شب شروع شد که تو اتاقم نزدیکای ساعت سه شب صدای یه نفرو شنیدم یعنی قبلش یه حس عجیبی داشتم ک یهو اون صدا اومد انگار یه نفر گفت هو ک اون صدارو واضح شنیدم😖ما تازه خونمونو عوص کردیم و اینجا پر درخته و درست مقابل پنجره اتاق من یه درخته خیلی،بزرگه که به درخت شیطان معروفه نمیدونم چیه شایدم توهم ولی،هرچیزی هست خیلی،انرژیشو حس میکنم چکار کنم یه خواب راحت ندارم اول ک اومده بودیم اصلا خوابم نمیبرد الان خوابم میبره ولی همش خواب بد میبینم چن روز پیشم تب خال زده بودم کمکککک😭
آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،. بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
وای خیلی بده ولی یه کتاب دراین مورد بخونی مشکلت حل میشه.خداپدرمادرنویسندشو بیامرزه . باورت شاید نشه ولی ازاون به بعد همه فیلم ترسناکارو میبینم بدون ترس.
اره دیوارش سفیده پنجره هم توری داره یا خداااا تو کییی😨😱😱😱😷
نترس. روی یه لیوان آب آیه الکرسی و یاسین و حمد و صلوات بخون و بخور. قران بزار بالای سرت اتاقتو تاریک نکن بلد از غروب آفتاب اصلا حمام نکن. غسل واجب هم نمون وقت خواب ایه الکرسی و حمد بخون. و از خدا بخواه که همیشه ارت مراقبت کنه و نام امام علی رو مدام به زبدن بیار
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سفید خوبه ساکن اون خونه است. محافظ صاحب خونه هست.در موردش با کسی حرف نزنید دیدینش هم وهپاکنش ن ...
تو خونه قبلیمون دوبار دیدم، اولین بار ک با لباس خونه دویدم بیرون از همسایه چادر گرفتم گذاشتم سرم زنگ زدم شوهرم اومد، دومین بار دیدم زیاد نترسیدم، بعد خونمونو عوض کردیم خوشحال بودم ک دیگه نیست چندروز بعد دیدمش، فقط اینکه تو خونه قبلی میدیدمش خیلی کوچیک بود شاید اندازه ی گربه، اما اینی ک تازه دیدم اندازه خودم بود قدش، میترسم😔
اسم اون کتاب چیه عزیزمم یادته😭کتاب چی باید بخونم خواهش میکنم بگو
الان ک نمیدونم ولی برای فردا نگاه میکنم پیداش کنم الان بگردم صدا بدم مامانم به 5 قطعه نا مساوی تتقسیمم میکنه.راستی پسرم گفتم بگم بعدا بهم حرفی نزنی واقعااااااا خیلی بدههههههههههه من ک خیلی رنج میبردم از این قضیه