2777
2789
عنوان

حس میکنم یه نفر تو اتاقمه😵😖

| مشاهده متن کامل بحث + 5249 بازدید | 365 پست
واییی من خیلی وقتا بعد غروب،حموم کردم عزیزم متوجه نشدم غسل واجب چی؟؟

یعنی اگه متاهلی بعد از هر رابطه غسل کن اگه مجردی همون غسل بعد از پریودی رو انجام بده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جن مونثه واقعا

جان؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
انشاالله که همینطوره🙏

نترس جانم 

الان ک نمیدونم ولی برای فردا نگاه میکنم پیداش کنم الان بگردم صدا بدم مامانم به 5 قطعه نا مساوی تتقسی ...

باشه هر وقت شد بهم بگو😭😭😭پسر دختر چه فرقی داره من دارم از ترس میمیرم

قیافشون ترسناکه؟چه شکلین؟

نه اصلا قیافه ندیدم، فقط ی سایه مثل مه و ابر ک ب محض دیدن سریع ازم دور میشه میره اشپزخونه، هم خونه فبلی هم اینجا هر سه بارو رفته تو اشپزخونه

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
اگر شب تنهایی دیده بودی چی بازم همین میگفتی؟😁

جالب بود شب دیدمش فقطم من دیدمش اگ تنها بودم میگفتم مغزم قاطی کرده

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
خب چرا باید دیده بشه اخه

گاهی حجاب بین ما و اونها کم رنگ میشه یا از بین میره و یا اینکه اونها خودشون میخوان که ما اونها رو ببینیم. اما ما چون به دیدنشون عادت نداریم میترسیم . ولی وقتی عادت کردیم واسمون عادی میشه

ما تو دوره ی آخر زمان زندگی میکنیم   یکی از علایم اون هم از بین رفتن حجاب بین دنیای  ما و اون دنیاست