2777
2789
عنوان

چایی خورا ؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 37 پست
من معتاد چایی و قهوه هستم اگر نخورم سردرد شدید میگیرم و چایی لیپتون و خیلی کم مصرف میکنم حتما باید چ ...

من واسه دم کردن حتی وقت ندارم. چون دو تا پسر کوچیک دارمممم.. فقط سریع باید تو آب جوش یدونه لیپتون بندازم.که اونم اکثراااا بخاطر پسرام سرد میشه 😢

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
من واسه دم کردن حتی وقت ندارم. چون دو تا پسر کوچیک دارمممم.. فقط سریع باید تو آب جوش یدونه لیپتون بن ...

من چایی سازم مدام روشن ،هر وقتم که خاموش باشه قهوه جوشم و روشن میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من معتاد چایی و قهوه هستم اگر نخورم سردرد شدید میگیرم و چایی لیپتون و خیلی کم مصرف میکنم حتما باید چ ...

وگرنه که دمی یه چیز دیگه ستتتتت

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

من يا چاي گلابي يا الوزه

گاهي هم احمد

عطري دوست ندارم

خواهر شوهرم بهم ميگه 

اخر يه روز ميشي واننده تريلي با اين همه چاي خوردن

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
من يا چاي گلابي يا الوزه گاهي هم احمد عطري دوست ندارم خواهر شوهرم بهم ميگه  اخر يه روز ميشي ...

😄😄😄😄😄

😍😍😍هردوتامون توییم😑

🤣🤣🤣