2777
2789
عنوان

مادر نادون

662 بازدید | 18 پست

بچه ها من یه مادر عاقل منطقی اما ایرادگیر و سخت گیر دارم. ۳۳ سالمه تا حالا ندیدم مادرم آرایش کنه تو خونه و شاد باشه یا حتی یه آهنگ گوش کنه 

در عوض یه خاله دارم بسیار نادان و بی عقل! یعنی یه مثال براتون بزنم دیگه ببینین بی عقلیشو. اولا که اوضاع مالی شوهرش خوب نیست و تا دلتون بخواد می ره خرت و پرت قسطی خرید می کنه و تو قسط همونا می مونه . چند وقت پیش هم به دوس پسر دخترش که ۱۸ سالش بوده واسه پرداخت همین قسط‌ها ۵۰۰ تومن قرض گرفته بوده که دخترخاله ام فهمید و چقدر گریه کرد و گفت غرورم رو شکستی مامان و بماند 

اما همین خاله ام تا دلتون بخواد شاده مدام در حال رقص و آرایش . خرید وسایل خونه ی جدید و دوستای زیادی هم داره‌ . هر وقت بری خونه اش بوی کیکش پیچیده‌. 

به خودم که ۳۳ سالمه و دختر خاله ام که ۱۸ سالشه نگاه می کنم می بینم چقدر فرق داریم 

من خجالتی،بی اعتماد به نفس و ترسو ام یه دوس پسر هم نداشتم اون سرکش اجتماعی مثل خاله ام و با هیجانه. درسته که وجه و احترامی که مادرم تو کل فامیل داره خاله ام نداره اما می خوام با تمام این حرفا بهتون بگم یه مادر شادِ نادون خیلی بهتر از یه مادر دانای غمگینِ سختگیره 

این تجربه ی شخصی منه😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییییی شباهت به مادر و خاله من دارن 😐😐🥰

خاله من فقط نادون نیست خیلی هم آب زیر کاه و باهوشه ولی خیلی خوشه برعکس مادر من 😢

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

از دوست پسر دخترش پول قرض گرفته ؟🤪🤪

اگر دختر خالت تا الان بلایی سرش نیومده از خوش شانسی شه نه شاد بودن مادرش 🙄

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎

منم مثل مامانتم شادی بچه‌ها رو ازشون گرفتم هی میگم شما باید طبق خواسته من رفتار کنین امروز سر صبح کلی سرشون داد زدم چیزایی گفتم که وقتی بهش فکر میکنم میگم چقدر بچه‌ها م خوبن که منو بخشیدن با هام حرف میزنن ای کاش یه مادر خوبی بودم براشون من لیاقت این دوتا گل و ندارم

اما خالت اوضاعش خیته ها عزیزم ، هیچیشم بهتر نیست ، خب چرا مامانتو در جریان میزاری خودت با پسرا چت کن اشنا شو قرار بزار تو محیطای دوستانه اشنا شو مث هممون ک یواشکی همه کارامونو میکنیم دیگه سنتم که مناسبه بالغ شدی و مراقب خودت هستی

اینجور ادما از زندگیشون لذت میبرن از ثانیه هاشون ولی بعضیا واسه دهن مردم زندگی میکنن همش میگن مردم چ ...

به خدا مامان من حتی شب نمی ره بیرون از سوپر مارکت خرید کنه میگه زشته منو روانی کرده