2777
2789
عنوان

زندگی تلخ💔

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 56 پست
شایدم قسمت بود خودش نخاست سه سال از زندگیم رفت دود شد  چقد اذیتم کرد چقد دلمو شکست اخرشم رفت ب ...

ناراحت نشیا.اما من میگم مشکل خود دختران دلشونو به اسونی میسپارن به این پسرا.قوی باش غرور داشته باش غرور اینجا برا دختر لازمه.هر چی خودتو ضعیف تر نشون بدی دیگرون ازت دورتر میشن.پس خودتو ازین لاک تنهایی بکش بیرون.فراموش کن گذشتع رو.پیشنهاد میکنم چله زیارت عاشورا به روش حق شناسو بخونی.

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.
بنظرت الان با این وضعیتی که دارم برم پیش مشاور بازم خوب میشم؟اصلا به ازدواج فکر نمیکنم دلم میخاد درس ...

اره حتما برو هزینه اش بالا هست ولی ارزشش را داره من اگه ۸ سال پیش رفته بودم الان این حال و روزم نبود😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نشیا.اما من میگم مشکل خود دختران دلشونو به اسونی میسپارن به این پسرا.قوی باش غرور داشته باش غ ...

چجوری هستش این چله 

اره قبول دارم مقصر خودم بودم ولی اون موقع خام بودم پسره میگفت خودشو میکشه منم فک میکردم واقعا راست میگه به اجبار باهاش بودم ولی بعدا عاشقش شدم تا سه سال خیلی اذیتم کرد😔با اینکه ادعا میکرد با خدا هست و نمازش قضا نمیشه

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️
اره حتما برو هزینه اش بالا هست ولی ارزشش را داره من اگه ۸ سال پیش رفته بودم الان این حال و روزم نبود ...

تو فکرش هستم ولی یکی از بدیامم اینه با هیچکسی راحت نیستم نمیتونم حرفمو درست بزنم یه‌جورایی بی‌اعتماد شدم نسبت به اینکه دردامو به کسی بگم😞

تو فکرش هستم ولی یکی از بدیامم اینه با هیچکسی راحت نیستم نمیتونم حرفمو درست بزنم یه‌جورایی بی‌اعتماد ...

ن اون جا که بری اولش سخته اما یکی یکی خودت از مشکلاتت میگی درضمن خیلی سبک میشی ..اونا قابل اعتماد هستن

ن اون جا که بری اولش سخته اما یکی یکی خودت از مشکلاتت میگی درضمن خیلی سبک میشی ..اونا قابل اعتماد هس ...

امیدوارم همینطوری باشه😔مرسی عزیزم خیلی کمکم کردی💕

خواهش میکنم اگه رفتی و مشکلت حل شد منم خیلی دعا کن خیلی گرفتارم

حتما عزیزم ایشالا که مشکلات زندگیت یکی یکی برطرف بشن و لبخند همیشه رو لبت باشه

چجوری هستش این چله  اره قبول دارم مقصر خودم بودم ولی اون موقع خام بودم پسره میگفت خودشو میکشه ...

حالا که فهمیدی خودتو نجات بده ازین زندان.دستتو بده به خدا.خدا بلندت میکنه.چله رو تو نت بزن همه شرایطش رو نوشته.کانال تلکرامم دارن.بزن دوستداران ایت الله حق شناس میاد بالا.مجردی وقت ازاد داری حتما میتونی انجام بدی.نماز شبم زیاد بخون زیاد.خیلی خیلی کمکت میکنه.شما اصلا زندگی تلخی نداری.خدا رو شکر سالمی.روحت ارامش میخواد رشد میخواد که فقط تو سفره خدا و اهل بیت میتونی پیداش کنی.

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.
حالا که فهمیدی خودتو نجات بده ازین زندان.دستتو بده به خدا.خدا بلندت میکنه.چله رو تو نت بزن همه شرایط ...

ممنونم از راهنماییات عزیزم زندگیت پر از شادی💞