2777
2789
عنوان

سقط جنین

118 بازدید | 11 پست

من اولش خوب بودم بعدش هفته پنجم افتادم لک بینی الان هفته هفتم ینی دوهفته لکه بینی امروز لک تبدیل شد به خونریزی و بعدشم الان یه لخته خون بزرگ همراه لتخه های کوچیک دیدم به نظرتون الان سقط کردم یا فعلا چیزی دفع نشده ؟ کمر و دلم یه درد خیلی خفیف داره

تیکر تولد یک سالگی دختر کوچولوم 

حتما ی سونو برو تا خیالت راحت شه

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فردا میرم به نظرت سقط شده

چی بگم عزیزم نگران نباش حالا

جاری منم لخته دفع میکرد ولی خداروشکر مشکلی نبود

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
مشکل داری الان برو درمانگاه شاید با شیافی چیزی برات نگه داشتن جنین رو اینجا که نمیتونن بهت کمک کنن ا ...

رفتم شیاف داد گفت دوهفته دیگه بیا فردا بازم میخام برم

خونریزی هم داشت؟

بله عزیزم اما یکی از دوستامم ب خاطر همین خونریزی و لخته متاسفانه چن روز پیش بچشو سقط کرد

هر چ زودتر باید ی کاری کنی تا اینکه دیر بشه

بله عزیزم اما یکی از دوستامم ب خاطر همین خونریزی و لخته متاسفانه چن روز پیش بچشو سقط کرد هر چ زودتر ...

اخه من الان چیکار کنم بخدا از بس گریه کردم چشمام باد کرده الانم برم بیمارستان نمیزارن برم سونو دکترم ندارن اولبن بار که لک دیدم این موقع بود رفتم یه دکتر ماما واسم سونو نوشت رفتم انجام بدم گفتن فقط واسه اونایی که بستری هستن سونو انجام میدیم اونم روز ن شب منم ولش کردم صبح رفتم سونو اخه چیکار کنم خدایا چرا با من این کارو میکنی 😭

اخه من الان چیکار کنم بخدا از بس گریه کردم چشمام باد کرده الانم برم بیمارستان نمیزارن برم سونو دکترم ...

ب خدا توکل کن عزیزم نگران نباش

ان شاءالله هرچی خیره همون پیش بیاد 

تو سعی کن امشبو آروم باشی تا فردا چیزی نمونده زودی میری سونو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز