2789
عنوان

اپلای تحصیلی

504 بازدید | 18 پست

سلامممم کسی بیداره؟؟؟

بچه ها واسه اپلای کردن کی اطلاعاتش کامله؟ واسه چه مقطعی بهتره؟

چه شرایطی داره؟  

کسی رو می شناسید که خودش صفر تا صد رو انجام داده باشه بتونه راهنمایی کنه..

ممنون میشم بگید خیلی خیلی واجبههههه 

مرررسی    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه خیلی قوی هستی ارشد  اگه سطح معمولی داری دکتری راحتره

قوی بودن از چه نظر؟ شرایط پذیرش برای دکتری یعنی راحت تره؟؟

من رشتم اقتصاد از دانشگاه معتبر تهران هست و واسه ارشد خودمم قصد دارم ولی نمیدونم هیچی اصلا  

قوی بودن از چه نظر؟ شرایط پذیرش برای دکتری یعنی راحت تره؟؟ من رشتم اقتصاد از دانشگاه معتبر تهران هس ...

منظورم رزومه قوی مثل نمره زبان مقاله رنک برتر رشته جوایز خاص برای ارشد خیلی سخته ولی دکتری اسون تره

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس

هر زمانی که پول بیشتری داشتی الان زمان خوبی نیست کلاس ها مجازی شده و راه نمیدن اکثر کشورها و‌بعد باید برای امتحان حاضر بشید که سفارت ویزا نمیده اونوقت 

برای ارشد بهتر پذیرش میدن

دکتری چون شغل حساب میشه سخت گیری میکنن شدید

قوی بودن از چه نظر؟ شرایط پذیرش برای دکتری یعنی راحت تره؟؟ من رشتم اقتصاد از دانشگاه معتبر تهران هس ...

فقط هر چه زودتر بکن برو 

پیجای مهاجرتی اطلاعات می ذارن منم دارم اطلاعات جمع میکنم برم 

اگه پول خیلی خیلی زیاد داری برای کانادا اقدام کن ولی اگه سطح مالیتون متوسط رو به بالاست بیا آلمان یا کشورهای اروپایی 

بعد آلمان برای ارشد بورسیه نمیده 😒😒😒

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

فقط هر چه زودتر بکن برو  پیجای مهاجرتی اطلاعات می ذارن منم دارم اطلاعات جمع میکنم برم  ا ...

آلمان ولی شنیدم برای ارشد بورسیه میکنه که   

اره باید زودتر اقدام کنم فقط 

منم المان مدنظرم بود البته واسه کانادا هم یکی بهم گفت که هزینه خیلی زیاد نداره متوسطه و هزینه های اونجا برای زندگی و تحصیل بالا نیست خیلی

جدا؟! واسه آلمان یعنی نیاز نیست اصلا...

نه نیاز نیست میری تو سایت دانشگاه ها و استادا پروژه ها رو نگاه میکنی و همونجا نوشتن که آیلتس یا تافل با چه نمره ای میخوان بعد بهشون درخواست میدی ایلتس بهتره

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
آلمان ولی شنیدم برای ارشد بورسیه میکنه که     اره باید زودتر اقدام کنم فقط  منم ال ...

😑😑😑کدوم شاسکولی همچین حرفی زده

از طرف من با دمپایی ابری خیس بزن تو دهنش تا لبش پروتز شه 

آلمان فقط برای دکتری بورسیه ارائه میکنه 

برای ارشد هم کلیییییی باید مدارک ببری تا بهت بورسیه بده

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)