راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگه لکه سفید هم روش داره برفک واژن گرفتی من دوسال پیش خارش داشتم فک کردم جوش دراومده بعد رفته رفته لبه واژنم ورم کرد خیلی بزرگ شدم لکه سفید ریخته بودم کلا واااای چ روزای بدی بود
.... بالا سر منم یکی هس ....پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیادهمرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربونخالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢 لببببببببب م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب
عفونت کرده عزیزم یه دفعه رفته بودم مطب دکتر یه خانمه این مشکل داشت اگه بتونن آنتی بیوتیک میدم و خودش خشم میشه و خوب میشه اگه نه میری مطب واست عفونت رو تخلیه میکنن که اون خانمه اینکارو کرده بود