2789
عنوان

بی بی چک

168 بازدید | 10 پست

امشب هفده روز از تزریق اچ سی جی میگذره دو روز پیش تست زدم در حد یه هاله محو صورتی دیروز منفی امروز یه خط صورتی کمرنگ بعد 10دقیقه یه هاله محو صورتی بود بعدش شد یه خط کمرنگ صورتی دارم دیوونه میشم نمی‌دونم اثر امپوله یا باردارم کیا تجربه دارن

اثر امپول ۱۴روزه. بنظرم اگه منفی بود اصلا همون هاله هم نمینداخت

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به بی بی چک vivereاعتمادی هست 

مدیکور از همه مطمعن تره حتی بتای زیر ده هم نشون میده

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.

من بعد ده روز از تزریق بی بی زدم منفی بود ..

روز ۱۴ هالع کمرنگ‌ب زور دیدع میشد 

روز ۱۶ هاله .

روز ۱۸هاله پرنگ‌تر .

روز ۲۰ پرنگ واضح.

.

اگ بخاد کاذب باشه تا قبل ۱۴ روز کاذبه

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
من بعد ده روز از تزریق بی بی زدم منفی بود .. روز ۱۴ هالع کمرنگ‌ب زور دیدع میشد  روز ۱۶ هاله . ...

ممنون عزیزم دوباره همون بی بی چک رو نگاه کردم دو خط پررنگ شده بود ولی نگرانم که هیچ علایمی ندارم