2789
عنوان

بنظرتون مرگ ...

342 بازدید | 11 پست

ربطی به بد و خوب بودن آدمها داره؟

آیا میشه گفت آدمهای بد میمیرن یا آدمهای خوب؟

آیا مرگ آدمها از قبل مشخص شده؟

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

معتقدم یه سری از آدم ها زیاد عمر میکنن و درصد زیادی از تاوان گناهاشونو این دنیا میدن .

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرگی به معنی نابودی وجود نداره فقط انتقال صورت میگیره

همون جور که جنین ناقص یا بیمار درد میکشه .خوددنیا درد نمیده به بچه ناقص یا بیمار

اون دنیام نفس خود آدماست که خودشون آزار میده نه صرفا محیط اونجا

در واقع جهنم و بهشت تو نفس خودمونه

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

انسان یه اجل معلق داره یه اجل مسمی یعنی خدا یه عمریو به هرکسی میده ممکنه ادم سر اجل تعیین شدش بمیره ولی ممکنه با اعمال خوب این عمر طولانیتر بشه یا برعکس به خاطر اعمال بدیا نفرین این عمر کوتاه بشه که میگن اجل معلق ولی اینکه کی یاچجوری وبه چه علت زنده بمونه یا بمیره جزخدا کسی نمیدونه