2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

121 بازدید | 5 پست

سلام نی نی سایتی های خوب این سوال دارم بچه ها آیا ایدز از طریق کاشت ناخن منتقل میشه من ناخن کارم ۴ و الکل نیز نه ولی فرچشو نمی دونم

تعداد رای : 9
نظرسنجی
اره
5
55%
نه
4
44%

نه جای مطمن بری جای نگرانی نیست 

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه نمیدونم چرا انگار وسواس گرفتم .جای مطمین از کجا بفهمم

از سالن و تمیزی میز ناخن کار وسایلش و رضایت مشتریاش مشخصه 

من قبلا یه جا میرفتم نمیدونم چرا دقت نمیکردم ناخن کار میزش پر تراشه های ناخن و پودر و ..... خیلی شلخته بود دوبار رفتم دیگه ترسیدم و رفتم جایی که دوستم معرفی کرد و واقعا تمیز کار میکنه 

حالا توام اگه وسواس داری که نگرانیت الکیه اما اگه چیزی دیدی واقعا ازش ناخن کارتو عوض کن

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
از سالن و تمیزی میز ناخن کار وسایلش و رضایت مشتریاش مشخصه  من قبلا یه جا میرفتم نمیدونم چرا دق ...

یعنی منتقل نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟استرس نداشته باشم واقعا؟دیدم ب سوهانش الکل میزنه اما فرچه اش اینا رو ن

یعنی منتقل نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟استرس نداشته باشم واقعا؟دیدم ب سوهانش الکل میزنه اما فرچه اش اینا رو ن

نه نگران نباش عزیز

2827
2791
2779
2792