tina122 مدیر استارتر عضویت: 1392/09/28 تعداد پست: 889 عنوان کیا کترل استفاده کردن یا میکنن؟ 78 بازدید | 3 پست دو ماهه کترل استفاده میکنم پوستم روشن شده ولی نمیدونم تا کی باید ادامه بدم واقعا صاف صاف میشه پوستم؟ وقتی وجود خدا باورت بشه ........خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه. 1399/08/09 | 22:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰دلژین۰۰ عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 4131 من سرخود قطع کردم.لکهام کمرنگ شدن.البته لک های ضعیف داشتمولی پدرم درومد از بس پوستم پوست پوست شداااانمیتونستم بیرون برم بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
tina122 مدیر استارتر عضویت: 1392/09/28 تعداد پست: 889 من سرخود قطع کردم.لکهام کمرنگ شدن.البته لک های ضعیف داشتم ولی پدرم درومد از بس پوستم پوست پوست شداا ... چند وقت استفاده کردی؟یکسره باید پوسته هاشو با یه دستمال زبر بریزی وقتی وجود خدا باورت بشه ........خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه.
۰۰دلژین۰۰ عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 4131 چند وقت استفاده کردی؟یکسره باید پوسته هاشو با یه دستمال زبر بریزی هر ده روز یکبار مصرف کردم.دقیقا یادم نیسدستمال یا حوله انگار پوستم رو خراش میداد.ازار دهنده بود بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp