2777
2789
عنوان

بیچاره شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 39 پست
پاشو برو تخم هویجو دم کن بخور زود پری میشی ولی خیلی تلخه

تخم هویج؟

زعفرون و دارچین و رنجیبیل و رازیانه و کنجد خوردم نشدم.

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تخم هویج؟ زعفرون و دارچین و رنجیبیل و رازیانه و کنجد خوردم نشدم.

اره برو عطاری بگو تخم هویج 

بجوسون و با نبات فروون بخور خیلی خوبه ولی یه نفس بخور که ژهر ماره به قول خودت اگه مزش رفت تو دهنت دیگه نمیخوریش

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
اره برو عطاری بگو تخم هویج  بجوسون و با نبات فروون بخور خیلی خوبه ولی یه نفس بخور که ژهر ماره ...

اینقد استرس دارم ک هرچی باشه میخورم تا پریود شم یذره خیالم راحت شه

اینقد استرس دارم ک هرچی باشه میخورم تا پریود شم یذره خیالم راحت شه

بخور اگه چیزیم باشه میعته خودم که پری نمیشدم میترسیدم از زبون مامان بزرگم کش رفتم😂

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
بخور اگه چیزیم باشه میعته خودم که پری نمیشدم میترسیدم از زبون مامان بزرگم کش رفتم😂

باشه مرسی عزیزم

تازه الان دیدم نوشتی بدون دخول. وای خیلی خلی. با دخول چهار سال من جلوگیری داشتم. ول کن بابا کشتی خود ...

😭😭😭الان ی هفتس نذاشم بیاد منو ببینه بدبختو.اصن استرس نداشم یهو بطور اتفاقی اینجا ی چیزی درمورد پیشاب بدون دخول خوندم استرس گرفم.

من دقیقااااا اینجوری شدم دوماه پری عقب افتاد بیبی چکم میزدم منفی بودش هر چقد طناب زدم زعفرون خوردم رازیانه خوردم دیگ بالاخره بعد دوماه استرس و جووووش چند روز پیش پری شدم 

😭😭😭الان ی هفتس نذاشم بیاد منو ببینه بدبختو.اصن استرس نداشم یهو بطور اتفاقی اینجا ی چیزی درمورد پی ...

بارداری با پیشاب بدون دخول مث اینه که سالی شش هفت بار با صاعقه بارون کارت به بیمارستان بکشه. اونقد بعیده