dokhi_sharghi مدیر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 عنوان بیچاره شدم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 39 پست من یکشنبه رابطه داشمالان ترشحات قهوه ای دیدم.ینی لانه گزینیه؟اخه خیلی محاله بدون دخول با پیشاب بشم من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟 1399/08/09 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi_sharghi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 عقدی؟ اره من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
dokhi_sharghi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 چقد باید ادم بدشانسی باشم ینی... من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
dokhi_sharghi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 چقد استرس داره استخونام دیگ پودر شد این چنروز از استرس من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
pechii عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 اره همش ترسه نگران نباش عزیزم منم همیشه این فکرا میزد تو سرم هیچیم نمیشه😂 اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
dokhi_sharghi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 همش تقصیر ایناس ک شهادت رو تعطیل میکنن اخ گفتی😭😭منم تعطیل بودم فاجعه رخ داد من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
dokhi_sharghi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 همش ترسه نگران نباش عزیزم منم همیشه این فکرا میزد تو سرم هیچیم نمیشه😂 ببین نامزدمو خللل کردماسترس نداشت از ظهر میگ منم استرس گرفممیگ من اصن غلط کردم 😂 من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
pechii عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 ببین نامزدمو خللل کردم استرس نداشت از ظهر میگ منم استرس گرفم میگ من اصن غلط کردم 😂 همش ترسه منم یه بار باور کرده بودم حاملم هم خودم هم شوهرم باهاش حرف میزدین با احایاط راه میرفتم و خلاصه ....شبم باهاش گریه میکردم و دردو دل که چیکار کنیم مامانی😂😂😂😂 اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
candel عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1155 اخ گفتی😭😭منم تعطیل بودم فاجعه رخ داد به همین راحتیا باردار نمیشی. اونم با یه بار. سه سوت بشی. عمرا. الکی نترس. من دو ماه رابطه داشتم تا باردار شدم بعضیا یسال دو سال بیخیال هیچی نمیشه
dokhi_sharghi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 همش ترسه منم یه بار باور کرده بودم حاملم هم خودم هم شوهرم باهاش حرف میزدین با احایاط راه میرفتم و خل ... وااای😅😂😂منم ی تو ذهنم تا عروسیش پیش رفم. من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
dokhi_sharghi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 درکت میکنم منم عقدم میخام فقط بگذره ده روز دیگ شه برم ازمایش من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
pechii عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 وااای😅😂😂منم ی تو ذهنم تا عروسیش پیش رفم. پاشو برو تخم هویجو دم کن بخور زود پری میشی ولی خیلی تلخه اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
dokhi_sharghi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 به همین راحتیا باردار نمیشی. اونم با یه بار. سه سوت بشی. عمرا. الکی نترس. من دو ماه رابطه داشتم تا ب ... ایشاااالا.واقعن اگ باشه باید بندازمشبکارتمم میره من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟