2777
2789
عنوان

امروز رفتم عروسی کرونایی 🤦‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 187 پست
منم گفتم نمیرم ولی همسرم خیلی اخلاقش بده میدونم مجبورم میکنه،از الان قهر کرده،آخه عروسی دوستش ب من چ ...

عروسی دختر خواهر شوهرمه عزیزم ما نمیریم از اینم درجه یک. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خوب بوده ک با رعایت بوده این مردم تا وقتی ک نفهمن باید با این کرونا کنار بیان،، اوضاع بدتر می ...

با رعایت چی مگه دستکش و الکل جلوش رو می‌تونه بگیره مهم تنفسه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بنظرم خوب بوده ک با رعایت بوده این مردم تا وقتی ک نفهمن باید با این کرونا کنار بیان،، اوضاع بدتر می ...

سه روز دیگه تو امریکا جشن بزرگ انتخاباتشونه همه تو خیابون خواهند بود.اینجا ملت هنوز نون داغ میکنند.

باند به ظاهر مومن خیلی علاف و بیکارید که دنبال من تو تاپیکها راه میوفتید
ولمون کنید بابا هرچی رعایت کردیم روز ب روز آمار رفت بالا بفهمییییییید  باید با  کرونا ...

همین شعار شماها رسیدیم به ۴۰۰ کشته در روز . زندگی کردن با کرونا یعنی سرکار رفتن خرید رفتن نه رفتارهای عروسی و مهمونی های پر جمعیت

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
واقعا متوجه نیستید  ؟؟؟؟!!

خودشون رو زدن به نفهمی 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

هیچکس تو خونه نمرده هرکی پاشو گذاشت بیمارستان، دوروز بعدش مرد دیگه خودت حسابش رو بکن ینی چی

تو خونه بیمارستان چه فرقی میکنه واقعا

این ویروس که منطق حالیش نیس وقتی بیاد سراغ ادم بدجور میاد

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

بعضیا عروسی میگیرن بنا به شرایط خاص خودشون

بعضیا صبر میکنن ،شاید میتونن بیشتر صبر کنن

بعضیا کلا عروسی نمیگیرن،آفرین به طرز فکرشون

ولی خواهشا یاد بگیریم به کسی توهین نکنیم،قضاوت نکنیم،بله شرایط اضطراری هست،خاص هست،اما نمیشه زندگی رو تعطیل کرد،با خاک تو سرت خاک تو سرم که نمیشه کار ،،،فقط باید رعااایت کنیم ورعایت  کنیم و رعایت کنیم وبپذیریم و باهاش کنار بیایم و زندگی کنیم...شاید این بیماری ده سال دیگه باشه حتی تو کشورهای پیشرفته هم بهترین دکترا میگن خودتون و با بیماری وفق بدین وزندگی کنین    

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
هرجور راحتی رفتار کن گلم  کل دنیا باهاش کنار اومدن کم کم ماهم باید خودمون رو وفق بدیم

عزیزم یکی از اقوام تو انگلیس میگفت اونجا جمعیت تو خونه از ۶ نفر بیشتر بشه همسایه ها زنگ میزنن پلیس تازه اونا بیمارستاناشونهمه جور امکاناتی دارن و کادر درمان هم بهترین امکانات رو دارن اما بیمارستانایاینجا افتضاح کادر درمان چرا باید چوب حماقت شما رو بخورن رعایت که نمیکنید تازه بقیه رو هم تشویق به رعایت نکردن میکنید شما دیگه کی هستین     

من دارم فکر میکنم چطو با ماسک ودست کش میرقصیدن....... اونایی که رفتن ارایشگاه چقدر سخت بود براشون ماسک زدن هرچی باشه پول دادن رفتن ارایشگاه.........

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
منم گفتم نمیرم ولی همسرم خیلی اخلاقش بده میدونم مجبورم میکنه،از الان قهر کرده،آخه عروسی دوستش ب من چ ...

اره والا من به چنتا عروس توی همین سایت گفتم،ببینین شما دارین توی خانواده های فامیلتون جنگ ودعوا درست میکنین ،چون یکی از اعضا ی خانواده بخاد بره ،بقیع فرقی نداره برن یا ن،یا باهاشمخالفت کنن همش دعوا میشه

بعد اگه بدونی بیشعورا چی میگفتن،میگفت ما دعوت میکنیم میخان بیان میخان نیان

بعد فهمیدم بحث باهاشون بی فایدست،اصلا خر بودن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
سه روز دیگه تو امریکا جشن بزرگ انتخاباتشونه همه تو خیابون خواهند بود.اینجا ملت هنوز نون داغ میکنند.

😂😂😂😂😂

بزار نفهمن

بزار همینجوری ب زندگی‌شون ادامه بدن

من چیزایی میدونم ک اگ بگم دیگه یکیتونم کرونا رو باور نمیکنید حیف ک  عاشق کاربریمم

ملتی حرف راست رو نمیشنون، باید گوش بسپارن به دروغ گو ترین رسانه