2777
2789
عنوان

امروز رفتم عروسی کرونایی 🤦‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 187 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی اطلاع دادی

ما رو از بیشعوری خودت اگاه کردی☺

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

هرجور راحتی رفتار کن گلم 

کل دنیا باهاش کنار اومدن

کم کم ماهم باید خودمون رو وفق بدیم

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

گیس و گیس کشی دوس داری

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

شما موفق میشی کرونا شکیت بدی

عروی و داماد بیشعور خودخواه

یکی ی بلند گو بگیره دست بگه تو عقد حامله شدین فدا سرتون عروسی ول کنید

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5244048&slug=عکسمو-میزارم-بگید-چندسال-بهم-میخوره&postId=160288729

میشه لطفا برام گزارش بزنید؟ صلوات میفرستم براتون⚘

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

مجبور رو درک نمیکنم. 

من ب شما ی کارت میدم میگم 5میلیون باید بزنی ب کارتم، الان شما مجبورید، چرانمیزنید؟!! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊