2777
2789

مثبت باشه هرموقع بزنی جواب میره من خودم آخرشب زدم البته اگه از موعدت گذشته باشه بهتره

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جواب میده عزیزم.  صبح باشه چون ادرار از صب تا صبح میمونه غلیظ میشه، جواب دقیق تره. اما الانم ا ...

ممنون مرسی

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
مثبت باشه هرموقع بزنی جواب میره من خودم آخرشب زدم البته اگه از موعدت گذشته باشه بهتره

قبل موعد هم ممکنه نشون بده؟ من حاملگی قبلیم چند روز به موعدم مونده بود زدم مثبت شد، خطش هم خیلی پررنگ بود. 

الان ده روز از رابطه م میگذره، ولی تا موعدم خیلی مونده. سینه م سفت شده و امروز صبح موقع نماز حالت تهوع داشتم ممکنه اگه باشم نشون بده به نظرت؟ 

قبل موعد هم ممکنه نشون بده؟ من حاملگی قبلیم چند روز به موعدم مونده بود زدم مثبت شد، خطش هم خیلی پررن ...

نمیدونم عزیزم گاهی نشون میده گاهی ن 

بذار از موعدت بگذره خیالت راحت تر باشه

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏