2777
2789

من

بله کلا لبه ها را برداشته

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا من از اون سیاهیایی که میگی ندارم هر۰قد میبینم پیدا نمیکنم🤔

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂

من انجام دادم اگه لابیا سیاهه ک برداشته میشه اما اگ اون جای اصلیه ک هیچی

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
راضی هستی؟  میگن خیلی عوارض داره؟ درست میگن؟ منم دوست دارم انجام بدم. کجا رفتی هزینه ش هم می ...

من خیلی راضیم

عوارضی نداشته برام

کارت دکتری که برام انجام دادو تو تاپیکام گذاشتم

برای من دو تومن گرفت

ولی فکرکنم دیگه کمتر از ۳ نگیره

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
دستت درد نکنه نگاه میکنم یه کم از بعدش میگی من بچه کوچیک دارم چقدر بیمارستان موندی؟

بیمارستان نموندم اصلا همون موقع اومدم

روز اول فقط دراز کشیدم و یکم موقع نشستن اذیت میشدم

فرداش دیگه خوب بود

تا یه هفته لباس زیر نپوشیدم و پماد زدم

هفته دومم اوکی شد

الانم نزدیک بیست روزه گذشته و عادیه

آره دیگه برطرف میشه

من خواهرم پیش دکتر مهدیان عمل کرده خیلی راضیه

برای هزینه اما بهتره تماس بگیری از خودشون بپرسی چون الان میگذره از اون زمانی که خواهرم عمل کرده

شمارشون هست تو سایتشون

http://drmahdian.com/لابیاپلاستی/

من جراحی لابیاپلاستی انجام دادم

جراحم دکتر لاله صادقی بود 

هزینه عملم هم خیلی مناسب بود

درد زیادی نداشتم

میخوای ادرس اینستاشون رو بهت بدم بری سر بزنی 

آدرس اینستاگرام:  https://instagram.com/dr.laleh_sadeghi?utm_medium=copy_link 
شماره تماس: 09120549149