2777
2789
عنوان

فریب های نینی سایتی ۱ فال و دعانویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 60 پست

دوستم مامانش و زن داییش به شدت دنبال دعا گرفتن و این چیزها بودن، میرفتن برای دخترهای اون یکی دعا میکردن که زودتر از دخترا خودشون شوهر نکنن!!! دوستم طی ماجرایی بهش تجاوز شد و شکایت هم کرد اما ثابت نشد و زگیل هم افتاد به جونش.. چند وقت بعدش میگفت که اتاقم‌بوی عفونت میده و وقتی دنبال چیزی میگشت زیر تختش یه مشما مشکی پیدا کرد قفل سیاه و یه مایع بد بود و پارچه میبره هر ازمایشگاهی ازمایش نمیگیرن و دختر داییش که میبینه به این بیچاره تجاوز شده عذاب وجدان میگیره که مامانم رفته با دعا نویس یهودی که تو شیرازه خوابیده تا با منی اش براتون بنویسه😪 بعدم زد زیر حرف خودش. کاش خانم های اینجا یکم فکر میکردن تا اینجا نشه پاتوق دعا و فالگیری و حس ششمی

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
تو ک انقد از فال خاطره بد داری چرا انقد پیگیرشی و با همه هم راجع ب فال ها ورقتن پیشش حرف میزنی شادیا ...

متوجه منظورت نمیشم ! یعنی نگم اینا چزته ? نگم عاقبتش چیه? کاش یکم دقیق تاپیکامو بخونی بعد نظر بدی راجع به من! سر خودت یا عزیزت بیاد نو هم سکوت میکنی????

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجا تمامی تایپک های حس ششمی و فال و دعا رو گزارش میزنم چون میدونم اون حس ششمی هم صد در صدیکیشون تو کار این دعاست و بقیه رو گول میزنه و همین حس ششم باعث میشه که اینجا بشه پاتوق دعا و فال گیرا پس گزارش میزنم

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
دوستم مامانش و زن داییش به شدت دنبال دعا گرفتن و این چیزها بودن، میرفتن برای دخترهای اون یکی دعا میک ...

الان فحشم میخورم ولی به تخم مرغای تو یخچالمونننن' منم ماجرامو نوشتم توی کامنتای تاپیک تذکر آخرمه ...

متوجه منظورت نمیشم ! یعنی نگم اینا چزته ? نگم عاقبتش چیه? کاش یکم دقیق تاپیکامو بخونی بعد نظر بدی را ...

ن عزیزم میگم وقتی خاطره بد داری انقد پیگیرش نباش...ضمنا همه زنهایی ک شما دارید راهنماییشون میکنید وقتی همونا یه چیزی دریت بگن ازشون باز میرن سمتشون...پس خودتو اذیت نکن.

چوب دستیتو کنار بذار من دوستتم

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
الان فحشم میخورم ولی به تخم مرغای تو یخچالمونننن' منم ماجرامو نوشتم توی کامنتای تاپیک تذکر آخرمه ...

خوندمش تایپک هاتون رو دنبال میکنم. زن دایی دوستم یه تومن داده به اون دعا نویسه و باهاشم خوابیده ودوستم بیچاره شد

منظورت صیغست ! کلاه شرعی چه فرقی میکنه این هوسبازیشونه عشق کجا بود

نه عقد میکنه.مرده ۶،۷ تا زن داره

کارش عالیه ها.ولی عوضیه.طرف شوهر داشته باشه یه دعا میده از شوهرش جدا شه.بعد زنه عتشق این میشه و میگیرتش

پیرم هست

🍁
ن عزیزم میگم وقتی خاطره بد داری انقد پیگیرش نباش...ضمنا همه زنهایی ک شما دارید راهنماییشون میکنید وق ...

دوستم دلبندم ببین من برای اینکه پکم پر باشه باید میرفتم توشون از دروغا و ابزارا و کلکاشون سر دربیارم بعد بتونم کسی رو آگاه کنم . اونایی هم که درست ازشون میشنون جوابشونو دادم توی تاپیکام علت رو از کذشته و حال درست میگن اینده یه چیزی میگه یه دفه میشه یه دفه نمیشه خب پس ابنده هم حدسی دارن میگن ... من جوتب همه شونو دادمو دارم ... حتی اونا که میگن سرگرمیه ...یه فالگیر و اینکاره جرات نداره بیاد تاپیکام برای همینه' فقط قربانیا هستنو مخالفا و دو به شکها ' خوشبختانه مخاطبای منم همینان اونی که نوندونیش اینه خودش میدونه و خدای خودش 

نه عقد میکنه.مرده ۶،۷ تا زن داره کارش عالیه ها.ولی عوضیه.طرف شوهر داشته باشه یه دعا میده از شوهرش ج ...

کارش عالیه رو خوب اومدی  خخخخخ اینا همشون فقط توی شر کارشون عالی نه خیر عزیزجون

متوجه منظورت نمیشم ! یعنی نگم اینا چزته ? نگم عاقبتش چیه? کاش یکم دقیق تاپیکامو بخونی بعد نظر بدی را ...

واقعا دمت گرم حتی اگر _تو کل جامعه_ یه نفر آدم ساده ای باشه و درین حد به این دعانویسای کذاب اعتماد کنه، باید همچین پستها و تاپیکهایی گذاشت تا آگاه شه