2777
2789
عنوان

جهیزیه در طلاق...

961 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها یکی از اشناهامون میخواد طلاق بگیره،ایا میتونه  جهیزیه رو بگیره از شوهرش یا شوهرش باید جهیزیه رو ببره؟اینم بگم که  طلاهایی رو که براش خریدن و فروخته و در حال حاضر طلا نداره که در قبالش بده به داماد.... اگه  یه ری چیزارو شوهرش اینا بردارن چه طور باید اثبات کنه که اینا رو خریدن ؟....خلاصه میشه جهیزیه رو گرفت یانه؟ و اینکه اگه میشه چطور باید اقدام کنند...

ی روز بی‌خبر وسایل و بار کنه ببره شوهر بمونه و ثابت کنه که این برده

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید یه استشهاد داشته باشه

سیاهه ی جهیزیه بره دادگاه و استرداد جهیزیه بزنه

اگه کاغذ خرید رو هم داشته باشه خوبه فک کنم

طلا ها برای خودش بوده و حالا هم که فروخته نیازی نیست برگردونه یا پول به شوهرش بده

واقعا اونوقت مشکلی پیش نمیاد؟

ن چرا پیش بیاد جهیزیه مال خودش 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
از راه قانونی اقدام کنه بهتره

اون که آره ولی کسی که انقد میترسه بهش تعلق نگیره ی مشکلی هست 

اون که آره ولی کسی که انقد میترسه بهش تعلق نگیره ی مشکلی هست 

نه مشکلی نیست فقط میخوایم بدونیم ایا میشه گرفت جهیزیه رو یانه؟   و اینکه ممکنه شوهرش به دروغ بگه که اونا را خودش خریده  اونوقت باید چطوری ثابت کنیم   اخه خیلی شوهرش اینا دروغ گو هستن

واقعا اخه طلا ها رو اونا خریدن  یعنی ربطی نداره؟

نه

هدیه به عروس بوده

باید وکیل داشته باشه که بتونه خوب جواب بده

مهریش چقدره؟

سریع بره اموال شوهرش رو مسدود کنه که نتونع انقال بده به کس دیگه

حتما یه لیست از اموالش دربیارید

نه مشکلی نیست فقط میخوایم بدونیم ایا میشه گرفت جهیزیه رو یانه؟   و اینکه ممکنه شوهرش به دروغ بگ ...

همون دیگه همین مشکل که اونا دروغگو و به نوعی میشه گفت قالتاق هستن موقع جهیزیه چیزی امضا نکردن که وسیله بردن؟ 

نه هدیه به عروس بوده باید وکیل داشته باشه که بتونه خوب جواب بده مهریش چقدره؟ سریع بره اموال شوهر ...

وکیل گرفته مهریشم حدود 400 سکه بوده  واینکه یه سمند به اسمش بوده و یه خونه به محض اینکه اشنامون قهر کرده بود همشو به نام مادرش زده  الانم مهریشو قراره تقسیم بشه که هرماه یه مقداری پول بهش بده واینکه برای جهیزیه اش وکیل نگرفتن فقط برای مهریه گرفتن....