2777
2789

من دیشب برا اولین بار دعای توسل و دعای فرج خوندم یه ساعت بعدش بهم زنگ زدن یه خبر خوش دادن😍

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیشب برا اولین بار دعای توسل و دعای فرج خوندم یه ساعت بعدش بهم زنگ زدن یه خبر خوش دادن😍

آخی عزیزم خوش بحالت 😍😍

میشه یکی هم به نیت من بخونی ؟؟🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😢

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

توسل به حضرت عباس کن خیلی نتیجه میبینی 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
آخی عزیزم خوش بحالت 😍😍 میشه یکی هم به نیت من بخونی ؟؟🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😢

چشم حتما میخونم عزیزم هر دو دعا رو میخونم..اسمت لطف کن بگو خانومی..

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

گلم نماز 14 معصوم را بخون سخته ولی خیلی خوبه

اگه خوندی برامنم دعاکن

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
من از چلع حضرت علی اصغر

چجوریه میشه توضیح بدی ممنون

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
چجوریه میشه توضیح بدی ممنون

۴۰ روز صلوات میفرستی روز اول یک تسبیح روز دوم دو تسبیح روز سوم سه تسبیح و... به تعداد روزا تسبیح هم اضافه میشه نباید قطع شع

شاید بلد نبودم نگهت دارم... اما قبول کن توهم موندنی نبودی!

ميشه يه دونه به نيت منم بخوني نميدونم چرا هرچي ميخونم نميشه 😔😔😔😔

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
ميشه يه دونه به نيت منم بخوني نميدونم چرا هرچي ميخونم نميشه 😔😔😔😔

چشم میخونم هر دو دعا رو یعنی واقعا معجزه میکنه...دیشب که خوندم به نیت مشکلم یه ساعت بعدش زنگ زدن بهم آقاهه اصلا تعجب کرده بود میگفت خدا و امامها کمکت کردن همینجوری کارات داره درست میشه...اصلا روپا بند نبودم اینقدر که خوشحال بودم...قربون خدا بشم به واسطه این دو دعا منه بنده رو سیاهو حاجت روا کرد..اون چیزی ته دلم بود شد..الهی صدهزار مرتبه شکرت...تازه من پریود هم بودم و نه وضویی داشتم نه هیچی همینجوری خوندم..منم برات میخونم عزیز دلم انشاءالله که حاجت روا بشی...پیشنهاد میدهم حتما خودتم بخونی من واقعا معجزه دیدم از این دوتا دعا..یه چیزی که اصلا فکرشم نمیکردم بهش برسم...اسمتم بگو عزیزم دو روز دیگه پاک میشم با وضو انشاءالله میخونم..امیدوارم برات خیر پیش بیاد😘

سه شب نماز شب برای کسی که یه مشکل خیلییی بزرگ داشت خوندم سومین روز خدا معجزه کرد 

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
چشم میخونم هر دو دعا رو یعنی واقعا معجزه میکنه...دیشب که خوندم به نیت مشکلم یه ساعت بعدش زنگ زدن بهم ...

ياسمن 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

وای خیلی ازت ممنونم 😘😘😘

مریم اسمم واقعا نمی‌دونم چجوری تشکر کنم 😘 رو لپت

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲