2789
عنوان

برام عجیبه😐

172 بازدید | 13 پست

با رتبه 6200 انسانی مدیریت فرهنگی هنری علم و فرهنگم نیاوردم😐هر چند میاوردمم نمیخواستم برم ولی واقعا برام عجیبه چرا مردود شدم؟!

آرزوها بی اندازه بی رحمند🌙

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چندتا انتخاب داشتی

من هدفم فرهنگیان بود همرو فرهنگیان زدم ولی مصاحبه دعوت نشدم....دانشگاه علم فرهنگ روانشناسی و مدیریت فرهنگی و هنری زدم ولی الان دیدم حتی مدیریت هم نیاوردم...کارنامه های پارسالو دیدم با بیست هزار رفتن این رشته و این دانشگاه

من هدفم فرهنگیان بود همرو فرهنگیان زدم ولی مصاحبه دعوت نشدم....دانشگاه علم فرهنگ روانشناسی و مدیریت ...

اره دیدم بچه ها میگن امسال اینطوری شده

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
اره دیدم بچه ها میگن امسال اینطوری شده

من نمیخواستم برم ولی واقعا خورد تو ذوقم اخه رتبم که اونقدرام بد نبود علم و فرهنگم که غیر انتفاعیه

من نمیخواستم برم ولی واقعا خورد تو ذوقم اخه رتبم که اونقدرام بد نبود علم و فرهنگم که غیر انتفاعیه

علم و فرهنگم رتبه های خوب میگیره انگار پارسال دوستای من با ١٠٠٠ یا ٢٠٠٠ قبول شدن

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
علم و فرهنگم رتبه های خوب میگیره انگار پارسال دوستای من با ١٠٠٠ یا ٢٠٠٠ قبول شدن

اره ولی مدیریت فرهنگی هنری که رشته تاپی نیست واقعا

پیش بسوی سال سوم کنکور😐✋

عزیزم یه سوال داشتم ازت اومدی لطفااااا جوابمو بده