2789
عنوان

کراتین مو

77 بازدید | 16 پست

سلام سلام 

چند وقته تو فکر اینم که موهامو کراتین کنم موهام خیلی پر و حالت داره و هر سری واسه اینکه صافشوون کنم کلی وقت میزارم  

همش بهم میگن کراتین باعث ریزش میشه و دیگه موهای خودت نمیشه 

واسه همین میترسم که برم واسه کراتین 

اگه کسی تا حالا کراتین کرده تجربشو بگه موندم چیکار کنمم اصلاااا

کراتین مو رو نابود میکنه . اگه میخوای موی سالم داشته باشی برو جای گرون و مطمئن که مواد خوب بزنن . کراتین هم نکن برو نانو ریباندینگ عااالیه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کراتین مو رو نابود میکنه . اگه میخوای موی سالم داشته باشی برو جای گرون و مطمئن که مواد خوب بزنن . کر ...

واقعا؟؟

من نانو کراتین رو شنیده بودم میگفتن اونم خوبه و صدمه نمیزنه 

شما خودتون نانو ریباندینگ انجام دادی؟جایی رو سراغ داری؟

واقعا؟؟ من نانو کراتین رو شنیده بودم میگفتن اونم خوبه و صدمه نمیزنه  شما خودتون نانو ریباندین ...

عزیزم من موهام فره دوستش دارم همینطوری . ولی خواهرم پارسال نانو ریباندینگ کرد خیلییی راضیه (قبلا با کراتین موهاش سوخته بود). (البته مهم فقط جاشه که درجه یک باشه ).

من تهرانم اگه اینجایی پیج جایی که خواهرم رفتو بدم بهت ♥️

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
والا من اینوتو نی نی سایت شنیدم،کراتین مو احیا میکنه چطور ممکنه خراب کنه،منکه هروقت کراتین کردم موها ...

بعضی جاها خوب نیست اخه . خواهرم و چند تا از اشناهامون موهاشون وز وز شده بود بعد کراتین (فقط سه چهار ماه خوب بود)

عزیزم من موهام فره دوستش دارم همینطوری . ولی خواهرم پارسال نانو ریباندینگ کرد خیلییی راضیه (قبلا با ...

چقدر خوب 

اره عزیزم تهرانم ممنون میشم پیج رو بدی   

چقدر خوب  اره عزیزم تهرانم ممنون میشم پیج رو بدی    

فداتشم @rebonding_by_shima