a10aten مدیر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عنوان خاستگارم 😐 | مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 64 پست همش ناله ميكنه همش ميگه تنهام همش شبيه افسرده هاساصن منقطي نيسريده به اعصابم اهچرا اينطوريع،چشه؟مثلا مهمون داريم ميگم نميتونم باهات چت كنم بهش برخورده به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر 1399/08/09 | 18:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehخاصم عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 2406 عزیزم میفهمم چی میگی ولی اشتباه نکن اخلاق خیلییییییی مهمه خیلییییی توکل ب خدا ان شاالله بهترین نصی ... ممنون گلم همچنین عزیزم
residan عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 3517 اره درسته نماز میخونه اما اخلاقش گنده به خدا گفتمعباداتش قبول نشه بدجوری صدای شکستن قلبمو شنیدم عبادتش قاطی اخلاقش نکن از الان اینطوری خودت فکر سالهای بعدتو بکن
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 بشین به اون اکثریت بگو که این روحیش داغونه دوروزه ناکارم میکنه میفتم کوشه دیونه خونه😜 چاشنیشو مثل م ... چاشنيش زياد هست والا مشكلات ديگه هم دارهخسيسهاي بابا ديوونم كردهر چقد بيشتر راه ميام يارو خر تر ميشه اهاعصاب نزاشته واسم بخدااي بياچه گناهي كردم من اخه به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
fatemehخاصم عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 2406 عبادتش قاطی اخلاقش نکن از الان اینطوری خودت فکر سالهای بعدتو بکن اخه یه گیری داره
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 خاستگار منم اینطوریه خستم دیگه از اینور خیلی دوسش دارم دوروزه کات کردم هی میخوام اس بدم یاد فحش و قه ... منم خوشم ميومد ولي از چشمم افتاده اصنمن تو همه چي ازش بهترم بعد ب جا اينكه از خداش هم باشهواسم اوسكل بازي درمياره احمقتو همه اسون گرفتم گفتم باهات راه مياماصن عين خيالش نيسباز داره ب مسخره بازياش ادامه ميدهعجبا به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
fatemehخاصم عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 2406 منم خوشم ميومد ولي از چشمم افتاده اصن من تو همه چي ازش بهترم بعد ب جا اينكه از خداش هم باشه واسم ا ... منم دقیقا مثل تو اما بدتر از تو
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 زیاد بهش پیام نده باهاش برو بیرون رفتارش در جاهای مختلف ببین چطوریه شرايطش نبس ك بيرون برم باهاشدر حد ي پيامه و ايناخانوادم درسته اجازه اشنايي دادن ولي فقط در حد حرف به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عزیزم دلیلی نداره باهاش بمونی زودتر ردش کن بره 😐سری ک درد نمیکنه رو ک دسمال نمیبندن🤨 اره ولي بعدن خاستكار با شرايط بدتري اومد چي؟اگه بهترين همين باشه چي ؟ميترسم رد كنم به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 چند سالشه 😂 یاد پسرای دهه شصتی که مجرد موندن و هی چس ناله میکنن افتادم واي خدا٢٢ سالشه بابا سني نداره كحالا من ميگم از بچگيشه به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
residan عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 3517 شرايطش نبس ك بيرون برم باهاش در حد ي پيامه و اينا خانوادم درسته اجازه اشنايي دادن ولي فقط در حد حر ... تا باهاش نری بیرون نمیتونی بشناسیش
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 بگو تو ک افسرده ای دیگه هدف از ازدواج و تشکیل زندگیت چیه؟ یکی دیگه هم همراه کاسه چ کنم چ کنمت بدبخت ... اخ اخ گفتييكي ديگرو چرا ميخاد بدبخت كنه نميدونمحالا هي هم گدابازي درمياره ولي باباش پولدار ميگه بابام كمكم نميكنهحالا ااين هيچخداقل اخلاقشو درست كنه! به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
ماه_صنم_الدوله عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 16211 اخ اخ گفتي يكي ديگرو چرا ميخاد بدبخت كنه نميدونم حالا هي هم گدابازي درمياره ولي باباش پولدا ... خیلی در موردش فکر کن و ببین با علایقت جوره بعد تصمیم بگیر... حسم میگه از این شوهر در نمیاد
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عزیزم میفهمم چی میگی ولی اشتباه نکن اخلاق خیلییییییی مهمه خیلییییی توکل ب خدا ان شاالله بهترین نصی ... ممنونم عزيزم اره درست ميگي زود فميدم خداروشكرخداكنه شماهم تو هر چيزي بهترين ها نصيبت بشه عزيزمفقط اينكه ميترسم بقيه ازين بدتر باشناگه خاستگاراي ديگه بدتر بودن چي؟ميترسم رد كنم به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 تا باهاش نری بیرون نمیتونی بشناسیش واقعا؟اخه همين الانشم تو چت اخلاق درستي نداره والا به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 خیلی در موردش فکر کن و ببین با علایقت جوره بعد تصمیم بگیر... حسم میگه از این شوهر در نمیاد منم حس خوبي ندارم نسبت بهشفقط اينكه مورد تاييد اكثريتهو استخاره گرفتم خوب دراومداينا منو دو دل ميكنه بخداميگم نكنه اشتبا از منه؟ به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر