2777
2789
عنوان

خاستگارم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 64 پست
اين مصيبت نياز به مشاوره نداره خرج بيخوده 😂 فقط ببوسش بزارش كنار اينا درست بشو نيستن بدتر ميشن به ...

دقيقا🙂 اره وابسته و لوس

مثلا ي بار دير جواب بدم ميگه رفتم اهنگ غمگين گوش دادم😂

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

از من ب شما نصيحت هر سالي ك سنت ميره بالا احتمال ازدواج موفقت بالاتر ميره پس عجله نكن

اخه ميگن هميشه خاستگار نيست و سن بره بالاتر كمترم ميشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سن هر دوتاتون کمه ب نظرم شاید بعضی از رفتاراش ب خاطر سنش باشه  😐😑اخلاقشم ک باب دلت نیست  ...

اره سن ك كم هستش ميدونم

اخلاقش نه خوب نيس بنظرم و مشكل اين كه ميگه تغيير ميكنم خوب ميشم ولي خب من ميدونم تغيير ادما سخته! و شايد امكان پذير نباشه اصن

اره سن ك كم هستش ميدونم اخلاقش نه خوب نيس بنظرم و مشكل اين كه ميگه تغيير ميكنم خوب ميشم ولي خب من م ...

ان شاالله بهترین ها واستون پیش بیاد عزیزم 

حتما ی مشاوره باهم برید

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
اخه ميگن هميشه خاستگار نيست و سن بره بالاتر كمترم ميشه

اين موضوع واسه قديم بود نه الان ك سن ازدواج رفته بالا مطمئن باش ده سال ديگه سن ازدواج ميشه ٤٠ سال مثل اللن كه سن ازدواج رفته نزديك ٣٠