2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درسته خداکنه به من بی توجهی نکنه فقط . واقعا خیلی ممنون مرسی

انشاالله که نمیکنه به یه بهونه برین دیگه پناه برخدا🤲

خواهش میکنم عزیز موفق باشی🤗

زندگی، درصدف خویش گهر ساختن است.
از چی میترسه از خانوادت؟

اره از خانواده ام.............یکبار  جواب نه بهش دادن............اون خانواده اش دیگه نمی یان جلو............  می بینی شانس منو........همه میگن نه.............هیچ کس مثل ما عاشق ومعشوق نیست

تاریخ رابنگر لرها همیشه افتخار این دیار بوده اند وخواهند بودافتخار میکنم لر هستم
اره از خانواده ام.............یکبار  جواب نه بهش دادن............اون خانواده اش دیگه نمی ...

ببین عزیزم کسی که دوست داشته باشه از همه چی میگذره حتی  از خانوادش حتی از خودش اگه واقعا عاشقت باشم هزار بار نه بیشتر از هزاربار میاد طرف خانوادت برای گرفتن تو

ببین عزیزم کسی که دوست داشته باشه از همه چی میگذره حتی  از خانوادش حتی از خودش اگه واقعا عاشقت ...

از همه چی گزشتم اونم گزشت....................ولی چه فایده.................اجبار نمیزاره نمیزاره.....................ولی پای عشقمون وایمیسیم

تاریخ رابنگر لرها همیشه افتخار این دیار بوده اند وخواهند بودافتخار میکنم لر هستم

من خودم ۶ساله دیوونه وار عاشقشم ینی خدامه با اینکه بهشم نمیرسم ولی حتی فکرشم با دنیا عوض نمیکنم ب خونوادمم کفتم

تا کسی عاشق نباشه نمیدونه چی میگم  

خیلی سخته ولی ترحیح میدم همینجور حال دلم پیشش خوب باشه تا ابنکه خدایی نکرده نداشته باشم .

من خودم ۶ساله دیوونه وار عاشقشم ینی خدامه با اینکه بهشم نمیرسم ولی حتی فکرشم با دنیا عوض نمیکنم ب خو ...

اره واقعا...............انقدر امروز گریه کردم چشمام تار میدید.............درد عاشقی یه طرف  درد فراق یه طرف.......الانم درد خواستگار جدیدم یه طرف..........اینو بگم چی

اره واقعا...............انقدر امروز گریه کردم چشمام تار میدید.............درد عاشقی یه طرف  درد ...

ببین اگه واقعن کسیو جز اون نمیخوای پس غصه خوردن نداره .من تاحالا اجازه ندادم ینفر خاستکار بیاد چند روز پیش بابام کف یکی میخا بیاد خاستکارید گفتم جوابش کن از الانم تا صد سال دیگه من بامسی ازدواج نمیکنم. چون لزومی نداره وقتی دلم جایی دیگس خاستکار بیاد

اره واقعا...............انقدر امروز گریه کردم چشمام تار میدید.............درد عاشقی یه طرف  درد ...

آخه چرا میدونم گریه آرومت میکنه اما قرار نیس که خودتو ضعیف کنی تو باید خودت و هم معشقوت قوی باشین تو عشق نباید کم بیارین من برای رسیدن عشقم از خانوادم گذشتم و جایی زندگی میکنم که هیچکس نمیشناسم و فامیل نیست اما اونم منو هر هفته به محل خودم منو میبره