2777
2789
بسلامتی  من اهل کنگاورم (از شهرستانهای کرمانشاه) وساکن تهران لک زبان هستم تقریبا۶ ساله ازدواج ...

انشالله خوشبخت باشین و سالیان سال کنار هم شاد و تندرست باشین و خدا بهتون بچه ناز و خوشگل بهتون هدیه کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا این چه حرفیه دور از جون دشمنتون شرمنده باشه  بفرما شما دوتا بپرس😊

امشب اگه بخوایم بریم چی بگم ؟ با چه بهونه ایی بریم بخدا روم نمیشه اما میخوام مادرشوهرم توجیح بشه که تقصیر من نیس

امشب اگه بخوایم بریم چی بگم ؟ با چه بهونه ایی بریم بخدا روم نمیشه اما میخوام مادرشوهرم توجیح بشه که ...

شمالازم نیست چیزی بگی چون به کسی بی احترامی نکردی مثل همیشه باش انگار که اصلا چیزی نشده اگه خواستی توجیحش کنی بعدا که باهم تنها بودین به یه بهونه ای بحثوبکش سمت خواهرشوهرت وبهش بگو که مثلا آره فلانی بچه س لج میکنه ولی من مثل خواهرخودم دوسش دارم شماهم مثل مادر خودمی و ازین حرفا دیگه

زندگی، درصدف خویش گهر ساختن است.
شمالازم نیست چیزی بگی چون به کسی بی احترامی نکردی مثل همیشه باش انگار که اصلا چیزی نشده اگه خواستی ت ...

خیلی ممنون مادر خودم بهم میگه تو به مادرشوهرت احترام بزار اون بهت بی احترامی نکرده که خونشون نمیری

خیلی ممنون مادر خودم بهم میگه تو به مادرشوهرت احترام بزار اون بهت بی احترامی نکرده که خونشون نمیری

مادرتون درست میگه

بزرگتراون خونه مادرشوهرته نه خواهرشوهرت

زندگی، درصدف خویش گهر ساختن است.
خدا نکنه......................اجبار کردن منو عشقم بهم نرسیم................ای خدا

ببین هرچی خدا بخواد همونه انشالله معشقوت آدم خوبی باشه و بهش برسی نگو حتما باید بهش برسم بگو خدایا اگه خودت میدونی برام شوهر خوبی میشه خودت منو بهش برسون

غصه نخور اج منم دستکم از شما ندارم. هیلی سخته عاشق باشی و بدونی تهش بهش نمیرسی

همین نرسیدن سخته..................شب و روزم یکیه همش جلو چشمم اونم بخاطر ترس نمی یاد جلو.......... کاش هیچ وقت اجباری نبود کاش

تاریخ رابنگر لرها همیشه افتخار این دیار بوده اند وخواهند بودافتخار میکنم لر هستم