2777
2789
اشکالی نداره حالا اتفاقیه که افتاده سعی کن تکرارنشه 

آخه من کاری نکردم باید به شوهرم میگفتم چون دیگه خیلی پرو شده بود باید جلوشو میگیرفت اما مادرشوهرم نمیدونه که خواهرشوهرم چی ها به من میگه و چه کارهایی میکنه

شوهرم حق رو میده به من حتی خودش میگه وقتی بهت حرف میزنه از خودت طرفداری کن حتی مامانم باشه ولی الان ...

عاقل باش وبه این یه حرف شوهرت گوش نکن الان اینجوری میگه ولی اگه ببینه یه روز به مادرش حرفی زدی جور دیگه برخوردمیکنه خب اون مادرشه بالاخره

الانم به روی خودت نیار که اتفاقی افتاده ولی فعلاتنها نرو خونشون که حرفی پیش نیاد اما باشوهرت حتما برو که رابطه تون خراب نشه

زندگی، درصدف خویش گهر ساختن است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از من راضیه منو دوست داره ولی نمیخوام برم خونشون دوباره خواهرشوهرمو ببینم

اگه ناراحتی یکی دو روز نرو ولی بعدش حتما برو  بدی خواهر شوهرت روبخاطر خوبی ومهربونی مادرشوهرت نادیده بگیر

آخه من کاری نکردم باید به شوهرم میگفتم چون دیگه خیلی پرو شده بود باید جلوشو میگیرفت اما مادرشوهرم نم ...

بعد از این سعی کن زیاد باخواهرشوهرت تنها نباشی که مادرشوهرت شاهد همه اتفاقا باشه

عاقل باش وبه این یه حرف شوهرت گوش نکن الان اینجوری میگه ولی اگه ببینه یه روز به مادرش حرفی زدی جور د ...

دوتایی بریم بعد من چیکار کنم با این که اون به من حرف زده من روم نمیشه برم

دوتایی بریم بعد من چیکار کنم با این که اون به من حرف زده من روم نمیشه برم

آره دوتایی برین چیکار میخوای بکنی؟ مثل همیشه عادی باش همیشه چیکارمیکردی مگه؟ همون کارو بکن