2777
2789
از اول باهاش خوب بودم و الان پرو شده طرز حرف زدنشو بلد نیس نمیفهمه چی میگه قبلا اینطوری نبود ولی حس ...

خب ازین به بعد بهش زیاد رو نده کم کم خودشو جمع میکنه فقط یه کم صبور باش ومواظب رفتارخودتم باش که با هرکسی باید درحد خودش رفتارکنی بقیه شو بسپاربه خدا ایشالله همه چیز درست میشه

زندگی، درصدف خویش گهر ساختن است.
از اول باهاش خوب بودم و الان پرو شده طرز حرف زدنشو بلد نیس نمیفهمه چی میگه قبلا اینطوری نبود ولی حس ...

قبلا بهش فلش دادم گفتم برام یه فیلم میریزی گفت باشه گفتم چه فیلمی داری گفت زیاد ندارم دوتا هندیه اینه اونه .... گفتم همینن فلش در اورد انداخت از  این حرکتش ناراحت شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلا بهش فلش دادم گفتم برام یه فیلم میریزی گفت باشه گفتم چه فیلمی داری گفت زیاد ندارم دوتا هندیه این ...

خب اون اشتباه کرده شما بزرگوارباش ولی ازین به بعد دیگه مثل قبل نباش که بفهمه اشتباه کرده 

خب ازین به بعد بهش زیاد رو نده کم کم خودشو جمع میکنه فقط یه کم صبور باش ومواظب رفتارخودتم باش که با ...

آخه دوروز پیش بهم زنگ  زد گفت الو سلام کجایی چیکار میکنی بیا من امتحان دارم بدو بیا من هیچی نگفته بودم هنوز بعد  گفتم سلام حالا ساعت ۱۰ صبح هم بود بهش گفتم من دارم لباس میپوشم بابد برم بیرون واقعا هم کار داشتم گفت لباستو بیار خونه ما بپشون زود بیا گفتم وا گفت بیخیال دیگ بدون خداحافظی قطع کرد

خب اون اشتباه کرده شما بزرگوارباش ولی ازین به بعد دیگه مثل قبل نباش که بفهمه اشتباه کرده 

جالبش اینه همه رو بخشیدم و بازم دیدم رفتاراشو دیشب به شوهرم گفتم قضیه رو چون گریه کرده بودم عصابش بهم ریخت و رفت خونشون هرچی گفتم وایستا حرف گوش نداد و به مرگ خودم قسم دادم که کاری به کار آبجیش نداشته باشه

آخه دوروز پیش بهم زنگ  زد گفت الو سلام کجایی چیکار میکنی بیا من امتحان دارم بدو بیا من هیچی نگف ...

خب زیادی باهات صمیمی شده وبقول خودت تقصیرخودته که باعث شدی احساس صمیمیت بینتون زیادبشه واونم انتظاراتش ازت زیادبشه خب هرکسی هم اینقد عاقل نیست که حد خودشو بدونه عزیز

خب زیادی باهات صمیمی شده وبقول خودت تقصیرخودته که باعث شدی احساس صمیمیت بینتون زیادبشه واونم انتظارا ...

درسته ولی شوهرم اینا رو به مادرش گفته و مادرش گفته که اون چیزی نگفته مادرشوهرم خیلی خوبه اما نمیخوام نسبت به من بدبین باشه چون خواهر شوهرم همه چی رو به مامانش نمیگه و توضیح نمیده و مادرشوهرم حتما همه رو از چشم من میبینه نه دخترش 

درسته ولی شوهرم اینا رو به مادرش گفته و مادرش گفته که اون چیزی نگفته مادرشوهرم خیلی خوبه اما نمیخوام ...

من الان عذاب وجدان دارم که چرا به شوهرم گفتم و اونم به مامانش با داد و بیدادمیخوام برم خونشون اما غرورم نمیزاره  

جالبش اینه همه رو بخشیدم و بازم دیدم رفتاراشو دیشب به شوهرم گفتم قضیه رو چون گریه کرده بودم عصابش به ...

اشتباه نکن عزیزم وقتایی که میخوای چیزی روبشوهرت بگی یه جوری بگو که فقط بزرگواری خودتو برسونی که شوهرت طرف تورو داشته باشه و درعین حال باعث دعوا و کینه نشی تو داری توی اون خانواده زندگی میکنی پس بهتره کاری کنی به حاشیه کشیده نشی واحترامت حفظ بشه تا اعصاب خودت وشوهرت آروم باشه و زندگیتون شیرین باشه 🌹

اشتباه نکن عزیزم وقتایی که میخوای چیزی روبشوهرت بگی یه جوری بگو که فقط بزرگواری خودتو برسونی که شوهر ...

شوهرم حق رو میده به من حتی خودش میگه وقتی بهت حرف میزنه از خودت طرفداری کن حتی مامانم باشه ولی الان من موندم چیکار کنم من از دیشب تا الان خونشون نرفتم نمیدونم چیکار کنم

درسته ولی شوهرم اینا رو به مادرش گفته و مادرش گفته که اون چیزی نگفته مادرشوهرم خیلی خوبه اما نمیخوام ...

خب خداروشکر که مادرشوهرت خانم خوبیه پس بیشتر مواظب رفتارت باش که همیشه همینطور خوب بمونه

من الان عذاب وجدان دارم که چرا به شوهرم گفتم و اونم به مامانش با داد و بیدادمیخوام برم خونشون اما غر ...

اشکالی نداره حالا اتفاقیه که افتاده سعی کن تکرارنشه 

خب خداروشکر که مادرشوهرت خانم خوبیه پس بیشتر مواظب رفتارت باش که همیشه همینطور خوب بمونه

از من راضیه منو دوست داره ولی نمیخوام برم خونشون دوباره خواهرشوهرمو ببینم