2821
2789
عنوان

عمل بینی !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 39 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تفریبا ن ب این شدت برا تو افتادگیش خیلی بیشتر ولی فک کن ی سایز گوچیکتراز توبود برا من

منم بینیم فرمش همینحوریه ولی کوتاه و نسبتا کوچیکه.‌ میترسم نیمه فانتزی عمل کنم کوتاه تر و خوکی بشه. تجربه ای نداری گلم راهنماییم کنی. طبیعی هم میترسم به اندازه لازم تغییر نکنه. بینیم قوز و یکم افتادگی و انحراف داره و تیغه ش پهنه ولی سایزش کوچیکه مخصوصا بلندیش. 

منم بینیم فرمش همینحوریه ولی کوتاه و نسبتا کوچیکه.‌ میترسم نیمه فانتزی عمل کنم کوتاه تر و خوکی بشه. ...

عزیزم ب دکترت بگو طبیعی عمل کنه باقوس ملایم ک یدفعه نوک بینیت نره بالا خوکی بشه باتوجه ب این ک قد بینیت کوتاهه فانتزی ونیمه فانتزی کوتاه و کوچولوتر بینیو نشون میده چون میکشن بالا و قوس زیاد میدن

ولی طبیعی عمل کن و حتما ی قوس ریز بده 

سلام گلم بسلامتی عمل کردین پیش دکتر کناری؟کارشون چطوره؟راضی هستین

پروردگارا !رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشممان را بر روی حق ببندیم...» شود به صبر دوا دردهای بی درمان

سلام .بله ۶ماهه عمل کردم .خیلی راضیم .تاالان ک خوب بوده کارشون

مبارکتون باشه😊طبیعی یا نیمه فانتزی؟راستی مطبشون کجاست کجا عمل میکنن و هزینه چند شد؟ ببخشید عزیزم سوال میپرسم چون خودمم میخوام برم پیششون

پروردگارا !رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشممان را بر روی حق ببندیم...» شود به صبر دوا دردهای بی درمان

مبارکتون باشه😊طبیعی یا نیمه فانتزی؟راستی مطبشون کجاست کجا عمل میکنن و هزینه چند شد؟ ببخشید عزیزم سو ...

والا همه‌میگن طبیعیه.شوشتر مطبشون هست .ولی اندیمشک عمل میکنن .اونموقه هزینه عمل شد ۵۸۰۰ ولی الان گرونتره

پسرم زندگی منو باباشه😍😘
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792