2777
2789
عنوان

خسته شدم😭

111 بازدید | 7 پست

دیگه تحملش رو ندارم 

هیچ کس رو ندارم و هر روز فقط صبح باید تا ظهر برم سر کلاس آنلاین 

بعدش که تموم می شه هی مامانم سرم غر می زنه و فحش و سرزنش می کنه😣

هر روز بد تر از روز قبلش می شه و چند وقته که دروغ خیلی می گه و واقعا دیگه تحمل این رفتار هاش رو ندارم😭

کلا یه ذره می تونم استراحت کنم که اونم با حرف های مادرم پر می شه

بعدش که تا ساعت هفت وقت دارم مشق هام رو بفرستم

شب ام که بعد غذا باید برم بشینم سر گوشی دوباره که فیلم تدریس معلم ها رو ببینم و شاید برسم یکی دو تا از برنامه های تلوزیون رو نگاه کنم 

بعد همیشه می ره پشت سرم غیبت می کنه که من هیچ کاری نمی کنم و فقط سرم تو گوشیه!  یه جوری می گه انگار دارم خوش میگذرونم😓

همه چی رو همیشه می ندازه تقصیر من و هر اتفاق خوبی که می افته همیشه یه کاری می کنه که به اسم خودش تموم کنه 

واقعا حس می کنم به جای اینکه یه مادر باشه بیشتر کارهاش مثل یه بچه ست

مثلا سرم داد میزنه و فحش و ... میده (اونم به خاطر اینکه از دست یکی دیگه اعصبانیه) بعدش به جای من اون گریه می کنه کسی هم زنگ می زنه همیشه یه جوری حرف می زنه که یعنی ناراحت یا گریه کرده که بعد دروغ می گه تقصیر منه و ..

و بابام هم که سرش تو کارشه شب می یاد به هیچ کسی هم کاری نداره غذاش هم می خوره بعد نی ره سر گوشیش تو اینستا و ...

چند وقته هی هر روز هم سر هر چیز مسخره تی با هم دعوا می کنن 

من بچه آخرم و خواهرام و برادرم هم ازدواج کردن و حداقل تا زمانی که بچه نداشتن باز حواسشون به منم بود ولی دیگه اونها هم کاری ندارن بهم 

چند دور هم از اول کرونا تست دادم تو اینترنت افسردگی هم دارم ولی تا حالا به کسی نکفتم😔

راه حلی دارین که رابطه خانوادمون رو بتونم مثل قبل کنم؟

چندمی

آرمیتا هسدم😒✋💜  شهریوری هستم💗💫💕🌹مهربوونم اما نه با هرکسی💛💚💜خیلی شادم خیلی خوشحال😍💄🌼معتقدم هیچ کس و هیچ چیزی نمیتونه حال خوبه من و خراب کنه😊😊😊به نظر دیگران مثل یه نظرسنجی نگاه میکنم😻😻😻          اسمم آرمیتاا است😘دهه هشتادی هستم😉خیلی راضی ام😆😅پیشنهادم به تو اینه که به نظر های منفی دیگران هیچ واکنشی نشون نده اصلا برات مهم نباشه..💕💫نذار کسی حال خوبه تو خراب کنه..😊❤تو بهتررینی🙏💗😘..اینو فراااموش نکن..🌼🌼🌼تازه من عاااشق دوستم حدیثم😘❤و بیشتر از اون😂عسل😍😍😍و عاااشق شیری هستم که عاشق جوجشه🐣🐤    وایسید لدفن بذارید بین این همه حرف ادبی یه چیزی هم بگم😆سوپ غذا نیست😐😐😐😐😐😐😐💔         باور کنید..😣      من یه انسان نادرم چوون از بستنی متنفرررم😥😖 و همچنین سوپ،آبگوشت،تخم مرغ،کله پاچه،قرمه سبزی،انواع گوشت ها هرچی که باشه😂از شیرینی ها دیگه به شددددت😣😣😣🚫بقیه رم یادم رفته🤔😍                       کلا وقتی ما میریم مهمونی صابخونه به من میگه آرمیتا چرا گوشت نمیخوری؟؟🤔بابام فووری میگه از بچگی لب به گوشت نزده😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑یعنی الان هنه فکر میکنم میدونن چقدر تخس و بد غذام😂😂😂😂😂🚫💔     راستی دیگه خیلی خودمونی شد😅💫💕                     اینو یادتون باشه..        ۹۹/۹/۱۰       میبینمتون😑😑😑😂😂😂😂😂😂💔💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی مامانا اصلا با غر زدن و نفرین و سرزنش و تحقیر بچه هاشون آروم میشن دست خودشون نیست حالا شب تا صبحم کار کنی براشون باز یه دلیل پیدا میکنن خودتو ناراحت نکن ولی بهش بگو مشکلت چیه با من چی کار کنم خوشحال میشی و دست از غر زدن بر میداری

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
کلاس نهم

وای اینجا چیکار میکنی با این سنت😑😑😑😑😑

آرمیتا هسدم😒✋💜  شهریوری هستم💗💫💕🌹مهربوونم اما نه با هرکسی💛💚💜خیلی شادم خیلی خوشحال😍💄🌼معتقدم هیچ کس و هیچ چیزی نمیتونه حال خوبه من و خراب کنه😊😊😊به نظر دیگران مثل یه نظرسنجی نگاه میکنم😻😻😻          اسمم آرمیتاا است😘دهه هشتادی هستم😉خیلی راضی ام😆😅پیشنهادم به تو اینه که به نظر های منفی دیگران هیچ واکنشی نشون نده اصلا برات مهم نباشه..💕💫نذار کسی حال خوبه تو خراب کنه..😊❤تو بهتررینی🙏💗😘..اینو فراااموش نکن..🌼🌼🌼تازه من عاااشق دوستم حدیثم😘❤و بیشتر از اون😂عسل😍😍😍و عاااشق شیری هستم که عاشق جوجشه🐣🐤    وایسید لدفن بذارید بین این همه حرف ادبی یه چیزی هم بگم😆سوپ غذا نیست😐😐😐😐😐😐😐💔         باور کنید..😣      من یه انسان نادرم چوون از بستنی متنفرررم😥😖 و همچنین سوپ،آبگوشت،تخم مرغ،کله پاچه،قرمه سبزی،انواع گوشت ها هرچی که باشه😂از شیرینی ها دیگه به شددددت😣😣😣🚫بقیه رم یادم رفته🤔😍                       کلا وقتی ما میریم مهمونی صابخونه به من میگه آرمیتا چرا گوشت نمیخوری؟؟🤔بابام فووری میگه از بچگی لب به گوشت نزده😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑یعنی الان هنه فکر میکنم میدونن چقدر تخس و بد غذام😂😂😂😂😂🚫💔     راستی دیگه خیلی خودمونی شد😅💫💕                     اینو یادتون باشه..        ۹۹/۹/۱۰       میبینمتون😑😑😑😂😂😂😂😂😂💔💫
بعضی مامانا اصلا با غر زدن و نفرین و سرزنش و تحقیر بچه هاشون آروم میشن دست خودشون نیست حالا شب تا صب ...

اصلا نمی زاره بیام درست با هاش حرف بزنم همیشه فکر می کنه حق با خودشه و تا می یام حرف بزنم سریع داد می زنه و سرزنش می کنه