2777
2789
عنوان

ریزش مو

89 بازدید | 14 پست

دوستان من ریزش موهام خیلییی شدید شده 

جوری که دلم نمیخواد اصلا شونه کنم موهامو 

حمام میرم کفشور کاملا سیاه میشه از موهام 

سال قبل هم موهام رو کوتاه کردم کامل 

الان بلند شده تا آرنجم 

قرص زینک خوردم تا بلند شدن چون خیلی رشدشون کم بود

میخوام بدونم کسی تجربه مشابه داره که درمان کرده باشه؟ یا ؟قرصی ،روغنی،درکل راهکاری دارین؟

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شامپوبچه.....شتشو با اب خیلی ولرم.....شانه نکردن مو درحمام...کم کردن استرس...ماساژ با اب پیاز....ومهمتر از همه دادن ازمایش خون جهت مشخص شدن مشکلات هورمونی تیروییدی کمخونی وویتامین دی ...

واما تشخیص من شما کمبود ویتامین دی دارید هرهفته اعدد بخورید تا ۲ ماه بعد اون ماه ۱ عدد بخورید واسلام

من دارم قرص بیوتین میخورم بسته 40تومان با امپول نوربین میزنم

دکتر تجویز کردن براتون؟

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
منم بعد زایمان خیلی میریخت دکتر بم هیرویت داد گفت هرروز تا دوماه بخور قطع میشه واقعنم شد اما باید حت ...

آزمایش دادین بعد بهتون قرص داد؟

منم خیلی ریزش داشت موهام.. کوتاهشون کردم خیلی کمتر شد

سال پیش کوتاه کردم اوکی شد یکم اما بازم شروع شد

والبته قرص اهن هموفیکس هم میخورم. امیدوارم خوب شم

انشالله

شامپوبچه.....شتشو با اب خیلی ولرم.....شانه نکردن مو درحمام...کم کردن استرس...ماساژ با اب پیاز....ومه ...

من خودمم حس میکنم ویتامین Dبدنم به شددت کمه 

ناخن‌هامم نازک و شکننده شدن

امکان کمبود هر ویتامینی تو بدن ریزش مو میاره باید آز کامل بدی کم خونی ویتامین دی هرچیز دیگه

آره اول باید آزمایش بدم خیلی وحشتناک شده وضعیت ریزش موهام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز