2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقل پودر نارگیل و سس شکلات

سلام عزیزم یه سوال داشتم ممنون میشم اگه اطلاعی در موردش دارین جواب بدین🌹

من با شوهرم یه سری مشکلات دارم گیر داده بریم خارج از کشور زندگی کنیم ومن نمیخوام به هیچ عنوان برم یه پسر ۵ ساله هم دارم.

چججوری میتونم کاری کنم نتونه بچه مو ازم بگیره و دزدکی با خودش ببره؟

باید چیکار کنم؟ اون دنبال وکیل مهاجرت هستش.

آیا درصورت عدم رضایت من میتونه بچه م ببره؟

تا چه سنی نمیتونه بچه مو به زور خارج کنه؟

خانوم هستم
سلام عزیزم یه سوال داشتم ممنون میشم اگه اطلاعی در موردش دارین جواب بدین🌹 من با شوهرم یه سری مشکلات ...

سلام .شما میتونید اقدام به ممنوع خروج کردن فرزندتان کنید و حتی اگر خضانت فرزند هم دست شما نبود چون فرزند زیر 18 سال هست رشیده نیست و به بلوغ نرسیده باید از شما اجازه صادر شه برای خروج از کشور .ولی چنان که سر پرستی فرزندتان دو طرفه هست باید از هر دو کسب تکلیف شود .

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
سلام .شما میتونید اقدام به ممنوع خروج کردن فرزندتان کنید و حتی اگر خضانت فرزند هم دست شما نبود چون ف ...

سلام ممنونم ازتون دوست عزیز.

بله فعلا حضانتش برای هردومونه چون فعلا تو به خونه هستیم و جدا نشدیم.

خوتستم ببینم میشه ممنوع الخروج کرد که گفتین میشه.مممون از شما.

چه مراحلی باید طی کنم برای ممنوع الخروج کردن پسرم؟

خانوم هستم
سلام ممنونم ازتون دوست عزیز. بله فعلا حضانتش برای هردومونه چون فعلا تو به خونه هستیم و جدا نشدیم. ...

خیلی سریع و راحت با مراجعه به اداره گذرنامه و ظرف کمتر از یک ساعت فرزند غیر رشید خود (زیر 18 سال) را ممنوع الخروج مینماید ولی اگر مادر بخواهد فرزند خود را ممنوع الخروج کند موضوع کمی پیچیده تر است و باید تقاضای ممنوع الخروجی و دلایل توجیهی خود را به دادگاه خانواده طی یک دادخواست ارائه دهد و قاضی پس از رسیدگی و استماع دلایل طرف دیگر ( پدر ) در صورت صلاحدید و قبول توجیهات مدعی، دستور ممنوع الخروجی را صادر مینماید

خیلی سریع و راحت با مراجعه به اداره گذرنامه و ظرف کمتر از یک ساعت فرزند غیر رشید خود (زیر 18 سال) را ...

ای بابا کارم سخته اینجوری.

من فقط میدونم شوهرم به فکر مهاجرته فقط میخوام محکم کاری کنم نتونه پسرمو که ۵ یالشه ببره.

اینجوری سخت شد که. چیکار کنم مدرکی ندارم.

جز اینکه نیگه نیای هم پسرمو میبرم چیزی نگفته و ندارم

خانوم هستم
ای بابا کارم سخته اینجوری. من فقط میدونم شوهرم به فکر مهاجرته فقط میخوام محکم کاری کنم نتونه پسرمو ...

شما دلیلت رو برو بگو برای چی نمیخوای بره و ازت دور میشه درخواست بده ایشالا قبول میشه وگرنه نمیتونه تک و تنها بچه رو ببره نهایت شما هم برو ...به هر حال با کسب اجازه شما هم باید باشه که ببره امضا باید کنید