2821
2789
عنوان

فالگیرماهر

101 بازدید | 10 پست

لطفابه هم احترام بزارید وگزارش نزنید هرکی یه اعتقاده داره ممنون که انتقادنمی کنید من یه وعده زمانی می خوام برای ی کارمهم خواهشا اگه فالگیرخوب میشناسید معرفی کنید مشهدی باشه مه بهتر چون اونورا کارشون درسته 

عزیزم شما مشهدی هستی؟

من فال میگیرم اما وعده ی دقیق بیشتر فال قهوه میاد. من تا.روت میگیرم

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم شما مشهدی هستی؟ من فال میگیرم اما وعده ی دقیق بیشتر فال قهوه میاد. من تا.روت میگیرم

عزیزم میشه برای منم بگیری؟❤

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
 میشه برام بگیری 😢خیلی مشکل دارم 

اگر مشهدی حضوری بیای خیلی بهتر و دقیق تر میشه واست. واس همون پرسیدم اهل مشهدی

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…

@بوست_دارم  

تاپیک کاربری دیگ م رو ببین

تک نیتی واسه بچه های سایت گرفتم

نه عزیزم تبریزم مبشه سه کارت تک نیت بکشی

تا چن روزی نمی تونم کارتام همراهم نیس