2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چقدرشد هزینه عمل؟والان اشتهات کم شده؟طول درمان سخت بود؟

با تامین اجتماعی سه تومن بیمارستان دادم و چهار و نیم وسیله گرفتم و یک و نیم هزینه های قبل عمل شد.خیلی کم در حد هر وعده سه چهار قاشق.فردای عمل کامل سرپا شدم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
میشه لطفا کامل به منم یاد بدی ؟  کپک نمی زنه ؟

اصلااا کپک نمیزنه برا یه کیلو فلفل قرمز ۱۰تادونه کوچه قرمز میخوای من براینکه تند تربشه۵تا ریختم هرچی میخوای تندیس کمتربشه تعداد گوجتو ببربالا فلفلاتا بشور یه روز بزار تمام آبش خشک بشه ک کپک نزده گوجه هارا بریز تو مخلوط کن یا غذاساز پوره بشه یه لیوان ابم قاطیش کن فلفلارا ک تخماشو در اوردیو اون کلاهشو کندی بریز توگوجه ها بزار ۱ساعت بپزه بعد بریز تو مخلوط کن همشو ک میکس شه بعد از سبد ردش کن ک پوستاشو اگه تخمی بش مونده بمونه تو سبدو سس رد شه بعد بریز دوباره تو قابلمه یه قاشق شکر یه قاشق نمک دوتا قاشق سرکه سفید یا سیب بریزو بزار دوباره رب ساعت روگاز بعد خاموش کن وقتی سرد شد بریز تو شیشه نوشابه و تو یخچال میتونی هی بچشیو نمکو شکرشو بیشتر کنی نوش جان غلظتش بعد سردشدن این شکلی میشه

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
عزیزم عمل سختیه؟پوستت داغون نشد؟

نه عزیزم خیلی راحت بود .نه چون مایعات و پروتئین استفاده میکنم پوستم داغون نشد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲