2777
2789
عنوان

بحث زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 79 پست
گفتم حق داری که متوجه بشین چقد زنان در اون زمان از حقوق کمی برخورددار بودن  چون صنعت مدلینگ بر ...

اون زمانی هم نبوده ها.آلمانی که مثال زدم دیگه تقریبا به برابری رسیده بوده وجاهای دیگه هم که روسپی گری میکنن همینجور

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
اماری که از عکس زنان وبدنشون استفاده میشه اصلا قابل قیاس با زنان نیست؟اصلا چندتا مرد میاد برای تبلیغ ...

اره خب منم نگفتم بدن زن جذاب نیست ولییی دلیل نمیشه بدن مرد جذاب نمیشه و اگه انقدر بدن زن کالا انگاری میشه دلیلش واقعا همون قانون مردسالاریه چرت چون قدرت دنیا در دست مردان بوده و هنوزم خیلی هست البته کمتر شده ولی از بین نرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم حق داری که متوجه بشین چقد زنان در اون زمان از حقوق کمی برخورددار بودن  چون صنعت مدلینگ بر ...

خب چرا مردان آرایش نمیکنن وبا لباس باز تن فروشی نمیکنن تو اروپا،اونم تو قرن ۲۱؟؟

اره خب منم نگفتم بدن زن جذاب نیست ولییی دلیل نمیشه بدن مرد جذاب نمیشه و اگه انقدر بدن زن کالا انگاری ...

یعنی میخوای بگی جذابیت بدن وپشمای مرد مثل بدن زنه😁😁؟؟

اون زمانی هم نبوده ها.آلمانی که مثال زدم دیگه تقریبا به برابری رسیده بوده وجاهای دیگه هم که روسپی گر ...

برابری؟؟؟ هنوزم خیلی جاها اروپا زن حقوقم کمتر داده میشه تو همین ایران چقد زن بسته اس 

در ضمن شما اگه المان اون زمانا بخونین متوجه میشین اون زمان خیلی برابری کمتر بوده و به زنان بیوه بد نگاه میشده و خیلی زنان هنوز داخل خونه بودن...

اره خب منم نگفتم بدن زن جذاب نیست ولییی دلیل نمیشه بدن مرد جذاب نمیشه و اگه انقدر بدن زن کالا انگاری ...

زن ومرداز جهت انسان بودن یکی هستند ولی از لحاظ جسمی وجنسی وروحی  ورفتاری تفاوت های قابل توجهی دارند.وبه همین دلیل ها هستش که مثلا احکامی مثل چندهمسری وعده نگه داشتن بعد از رابطه و... نازل شده

زن ومرداز جهت انسان بودن یکی هستند ولی از لحاظ جسمی وجنسی وروحی  ورفتاری تفاوت های قابل توجهی د ...

من داشتم دلایل منطقیمو میاوردم براتون فارغ از احکامی که نازل شدن 

اون موقع بحثمون فرق داره

به نظر من بدن مرد جذابه و مشکلی با موی بدنم ندارم:/ همه ادم ها فارغ از جنسیت چقد پر مو یا کم مو باشن ...

نه منطورم جذابیت مرد وزن برای هم نبود.چونکه این مورد درسته ولی تو جذابیت بصری وظاهری تاثیری که پوشش وآرایش زن روی مرد داره،هیچ وقت پوشش مرد روی زن نداره،دقیقا  همون طور تاثیر کلامی که گفتار مرد روی زن داره

من داشتم دلایل منطقیمو میاوردم براتون فارغ از احکامی که نازل شدن  اون موقع بحثمون فرق داره

به هر حال بحث به هم مرتبط بود ودیدین که در واقعیت هم همینجوره‌مثلا همین عده نگه داشتن وعدم ارتباط متعدد زنباعث میشه که حداقل پدر بچه معلوم بشه وبدونه باباش کیه

نه منطورم جذابیت مرد وزن برای هم نبود.چونکه این مورد درسته ولی تو جذابیت بصری وظاهری تاثیری که پوشش ...

ببین اینا یه چیزای که خیلی جنسیت زده ان دلیل منطقی ندارن و مطمئن باش تاثیر کلام زنم به اندازه مرده و ظاهر مرد و زنم به اندازه هم جذابن

من داشتم دلایل منطقیمو میاوردم براتون فارغ از احکامی که نازل شدن  اون موقع بحثمون فرق داره

خب نگفتین اون زنان که سربازان روسی باهاشون بودند وازشون سوءاستفاده ابزاری میکردند،بعد از رفتن اون سربازان چه بلایی سرشون اومد وبعدش با چه کسانی بودند؟؟

به هر حال بحث به هم مرتبط بود ودیدین که در واقعیت هم همینجوره‌مثلا همین عده نگه داشتن وعدم ارتباط مت ...

عدم ارتباط متعدد زن چه ربطی به چند همسری مردان داره😅 بحث نکشون جاده خاکی

ببین اینا یه چیزای که خیلی جنسیت زده ان دلیل منطقی ندارن و مطمئن باش تاثیر کلام زنم به اندازه م ...

سن وتجربه تون کمه.ان شاءالله با کسب تجارب بیشتر وافزایش سن تون همه چیز رو بهتر درک میکنید.این حرفتون حتی با علومی مثل روانشناسی وزوج درمانگری هم منطبق نیست واین علوم ردشون میکنه.همین طور واقعیات جهان امروز

عدم ارتباط متعدد زن چه ربطی به چند همسری مردان داره😅 بحث نکشون جاده خاکی

مرتبط هستند.البته بحث من روی احکام هم بود وحتی حکم شرعی نگه داشتن رو هم مثال زدم.خواستم به تطابق احکام شرعی با واقعیت وعلوم امروز برسم