2777
2789
عنوان

خانوما مشورت میخواممممم

68 بازدید | 11 پست

خانوما من الان ۱۰ ماهه عقدم.خدارو شکر همه چی خوبه.هیچی ازم دریغ نمیکنه.ناخنام کاشت بود دراوردم میخوام دوباره برم.جایی که میخوام برم یکم گرونه.دوستم ارزونتر میگیره.نامزدم میگه برو پیش دوستت.حیفه اون همه پول بدی واسه ناخن

بهم برخورد راستشو بخواین

دیگه به روش نیارم ؟

یا چیکار کنم؟؟؟

ازالان عادتش نده ب کم خرجی

کاربری یک میلیاردمه..🤕در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست..!●♪♫چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟●♪♫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازالان عادتش نده ب کم خرجی

چ ربطی داره میدون جنگ نیست ک زندگی جفتشونه من همیشه غم شوهرمو میخورم خرج نمیکنم میبینه اینجوری دیشب بردم بازار ۳۵۰ داد ی شال برام🤦‍♀️

طرفت انسانیت داشته باشه قدرتو میدونه

میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤

جالبه تو نی نی سایت همه هزینه ها تو عقد با داماد هست تو همه تاپیک ها همینطوره. ما و اقوام با پدر عروس هست. چقدر عجیبم ما   

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
چ ربطی داره میدون جنگ نیست ک زندگی جفتشونه من همیشه غم شوهرمو میخورم خرج نمیکنم میبینه اینجوری دیشب ...

اره والله خرجم میکنه.دلمم براش میسوزه.اونم قدرمو میدونه.من بعضی وقتا لجم میشه انگاری

چ ربطی داره میدون جنگ نیست ک زندگی جفتشونه من همیشه غم شوهرمو میخورم خرج نمیکنم میبینه اینجوری دیشب ...

اره ولی بعضیاهم ادم نیستن و دیگه هیچ پولی نمیدن 

مهم اینه ازاول چجور بارش بیاری 

کاربری یک میلیاردمه..🤕در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست..!●♪♫چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟●♪♫
اره والله خرجم میکنه.دلمم براش میسوزه.اونم قدرمو میدونه.من بعضی وقتا لجم میشه انگاری

نکنا منم‌اویل ایتجوری بودم ولی دیدم همچی زندگی مال خودمه واس من داره زحمت میکشه لجبازی کنی ازت زده میشه همین شاید خرجت کنه ولی زده میشه

اره ولی بعضیاهم ادم نیستن و دیگه هیچ پولی نمیدن  مهم اینه ازاول چجور بارش بیاری

من اگ نمیداد قبلا پولش میکردم ولی الان کاریش ندارم خودش میده میدونه ک نکنه ج....ر میخوره

من اگ نمیداد قبلا پولش میکردم ولی الان کاریش ندارم خودش میده میدونه ک نکنه ج....ر میخوره

😂😂😂😂😊اخرش عاالی بود 

اره دوستی بخدا ب این شوهرا نباید رحم کرد 

من ی چیزایی دیدم 

دوست بدبختم ب شوهرش رو داد واسه حاملگیش روزی یک کیلو شیر میگرفت بعد یه روز علاوه بر شیر یه چیپس و پفک هم گرفت شوهرش زنگ زد یه جیغاااایی پشت تلفن میکشید ک پول خرج کردی اونم سر زن‌حامله 

براهمین میگم 

😂😂😂😂😊اخرش عاالی بود  اره دوستی بخدا ب این شوهرا نباید رحم کرد  من ی چیزایی دیدم&nbs ...

وای وای بخدا اینقد ک جرش دادم ۵ تومن ریخت رو کارتم گفت ببر بده لباس ولی خب دلم نیومد پوله ماشینشه پس دادم

من قشنگ جر میدم