2777
2789
عنوان

کاشت جنین

120 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.من آی وی اف انجام دادم.میخاستم ببینم میشه که کسی با زدن هر روز امپول و شیاف پروژسترون بچه تورحمش مرده باشه ولی خونریزی نداشته باشه؟ اخه من الان هفته ده هستم علایم بارداریم از بین رفته .میگم شاید بخاطر امپول وشیافه که خونریزی ندارم...خیلی نگرانم اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم جواب بده

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چ فکریه که میکنی ... خیلی ها اصلا علائم ندارن . بار اولت بود انتقال دادی؟؟

اره باراولم بود دوسه هفته حالت تهوع و...داشتم الان هیچی.اخه بعد سالها باردارشدم خیلی استرس دارم

اره باراولم بود دوسه هفته حالت تهوع و...داشتم الان هیچی.اخه بعد سالها باردارشدم خیلی استرس دارم

عزیزم منم خیییلی تهوع کم داشتم یعنی به ندرت که اونم سریع قطع شد تا هفته هشت نه دل درد پریودی داشتم اونم قطع شد، علائم همیشگی نیستن نگران نباش جوجت صحیح و سالمه انشاالله

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم منم خیییلی تهوع کم داشتم یعنی به ندرت که اونم سریع قطع شد تا هفته هشت نه دل درد پریودی داشتم ا ...

ممنون عزیزم

سلام دوستم.با خوندن این پیامت قلبم لرزید ک اونموقع چقد استرس داشتی مث من و الان گل دخترت کنارته.ینی میشه منم بعداز چندسال دیگه ک سر زدم ب تایپیک ب پیامهای امروزم لبخند بزنم و نی نیم کنارم باشه و بزرگ شده باشه.

اسم گل دخترتو چی گذاشتی عزیزم؟ساکن کدوم شهری؟

سلام دوستم.با خوندن این پیامت قلبم لرزید ک اونموقع چقد استرس داشتی مث من و الان گل دخترت کنارته.ینی ...

اره ان شالله میشه .برای خدا کاری نشد نداره... الان خیلی روش ها برای درمان ناباروری اومده . ان شالله بی نتیجه نمیمونین خراسان.سلین